Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te warmtedetectors Reset

Net als een rookmelder , de belangrijkste functie van een warmte- detector is om individuen te waarschuwen in een gebouw wanneer warmte een gevaarlijk niveau voor bewoning bereikt. Thermische melders zijn aangesloten op een stroomonderbreker en gebruik maken van een back-up batterij tijdens een stroomstoring . De detector moet worden gereset wanneer het begint te maken piepjes in onregelmatige intervallen . U kunt de detector te resetten in een mum van tijd met behulp van standaard huishoudelijk gereedschap en een paar reparatie artikelen . Wat je nodig hebt en Zwarte permanent marker
Ladder
kruiskopschroevendraaier
Elektrische tape
Toon meer instructies
1

uw zekeringkast Locate . Het is vaak gelegen in een kelder of in de buiten omtrek van het huis .

Trek Pagina 2 het paneel deur van de kant van de zekeringkast , of misschien trek de verhoogde streepje aangebracht op het gezicht van de paneeldeur om alle functionele breakers bloot . De zekeringkast zal waarschijnlijk meerdere automaten .

Identificeer 3 die stroomonderbreker levert elektrische stroom naar de ruimte van het huis , appartement of faciliteit waar de warmte -detector zich bevindt . Controleer de binnenkant van de zekeringkast paneel deur om te zien of er een diagram dat deze informatie blijkt . Als er geen paneel schema en controleer om te zien of etiketten naast werden geplaatst om elke stroomonderbreker in de zekeringkast . Als er geen schema of etiketten zijn voorzien , dan moet je het proces van eliminatie te gebruiken , waarvoor de hulp van een andere persoon en een zwarte permanent marker zal vereisen . Vraag de persoon om te kijken om de macht verloren . Zoals je uit elke zekering te zetten , vraag hem om u te vertellen waar de macht werd verloren , vervolgens het etiket van de breaker voor toekomstig gebruik. Herhaal dit proces totdat u de zekering die u zoekt te vinden. Label deze als goed.

Schakel 4 de stroomonderbreker uit die elektrische stroom stuurt naar de hitte detector volgens de specifieke switch functionaliteit. Verschillende soorten stroomonderbreker schakelaars bestaan ​​; Maar ze hebben allemaal een label ingekapseld op ofwel de bodem of aan de kant die "On" of zegt " Off". De schakelaar kan worden gemaakt om te functioneren als een standaard lichtschakelaar , dus als je de schakelaar omzet omhoog naar de "On" label blijkt de schakelaar op , en als je het klappen uit de richting van de "Off "-label blijkt de stroomonderbreker uit. De schakelaar kan ook functioneren van links naar rechts of als een schakelknop die de stroom wordt ingeschakeld wanneer de knop wordt ingedrukt in of uit bij het loslaten .
5

Demonteer de melder van de muur of het plafond door het verwijderen de omliggende schroeven met een kruiskopschroevendraaier . Het kan zijn dat de detector te trekken om het los te maken van de montage plaats .

Inspecteer 6 de draden . Kijk voor draden die zijn blootgesteld onderdelen die eventueel een andere draad kon aanraken . Dit kan de draden leiden tot kortsluiting , waardoor de detector kan defect raken . Wrap strips van elektrische tape rond de blootliggende draad delen tot een korte voorkomen .

Plaats
7 de behandelde bedrading terug in de ruimte .

Plaats
8 de detector weer in de montage plaats en plaats de schroeven op hun plaats .
9

terug naar de zekeringkast , en schakel de stroomonderbreker weer aan op de stroomvoorziening te herstellen naar de hitte detector.
10

terug naar de warmte -detector , en houd de "Test /Reset " knop en laat hem los zodra u het alarmsignaal horen .

Hoe de batterijen te verwisselen op een ADT Draadloze Rookmelder

Een ADT - merk draadloze rookmelder onafhankelijk functioneert naar rook die gevaarlijk zijn voor de bewoners van een huis zou kunnen detecteren. De rookmelder communiceert met de rest van het draadloze alarminstallatie met een ingebouwde draadloze netwerk dat niet afhankelijk is van een computer . De detector heeft batterijen aan de macht in het geval de stroom uitvalt in het huis gebeurt , maar

Meer dan ooit