Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe Hard - Wired Rookmelders werken

? Rookmelders zijn van essentieel belang voor de veiligheid van een huis, omdat ze sporen van rook als gevolg van brand en alert bewoners door het uitzenden van een hard geluid te detecteren. Rookmelders werken op batterijen of hardwired . Het enige verschil tussen de twee is dat een bedrade detector is aangesloten op de voedingsspanning van een gebouw . Beide nog steeds batterijen en een bekabelde rookmelder werkt op dezelfde manier als andere rookmelders . Voeding

De batterij is een belangrijke back-up als de stroomvoorziening van het gebouw mislukt . Een voordeel van een aangesloten voeding is , dat de batterijen niet zo vaak worden veranderd . Een voeding aangesloten op de detector betekent dat de detector heeft een constante toevoer van energie , in wezen nooit opraakt.
Optische rookmelder

Sommige bedrade rookmelders werken met foto-elektrische sensoren die rook voelen door lasers . Een laserstralen uit de rookmelder en , als het wordt geblokkeerd door rook , zal het alarm , dat kan worden vergeleken met het lopen in een supermarkt waar een automatische deur wordt geopend wanneer een persoon krijgt dicht genoeg bij de bundel blokkeert verhogen . Een soortgelijk proces gebeurt met rook in optische rookmelders . Deze types van detectoren echter klinken niet een waarschuwing tot veel rook aanwezig is. Meer rook betekent een grotere brand , dus dit is niet de meest gunstige rookmelder .
Ionisatie rookmelder

Andere bekabelde rookmelders beschikbaar die radioactieve gebruiken materiaal, zoals americium -241 , om rook te detecteren. Ionisatie rookmelders zijn veel gevoeliger detectie aanzienlijk kleinere hoeveelheden rook dan hun optische tegenhangers en zijn ook veel goedkoper te produceren . In de detector , het radioactieve materiaal produceert alfadeeltjes die de lucht ioniseren en dragen een elektrische stroom . Als zelfs hoeveelheden rook voer de detector te traceren, het verstoort deze elektrische stroom en zet een alarm .
Handhaving rookmelders

detectoren moet goed worden onderhouden om ervoor te zorgen dat ze werken goed en efficiënt . Bedrade detectoren moeten periodiek afstoffen , zodat het nemen van de deksel en afstoffen met perslucht is essentieel . Batterijen moeten worden vervangen ongeveer elk jaar , zelfs als de detector is hardwired .

Wat is de beste rookmelder Locatie in een slaapkamer

? Het beschermen van uw familie , huis en kostbaarheden is een nummer 1 prioriteit voor de meeste mensen . Rookmelders met werkende batterijen en geplaatst op strategische locaties bieden een manier om een ​​waarschuwing te waarborgen bij brand en rook in gevaar brengen van uw huis . U kunt rustig uitrusten in je bed als je weet dat een rookmelder waarschuwt u voor het gevaar van rook of vuur. Bed

Meer dan ooit