Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is het Bouwbesluit voor een badkamer rookmelder

? Brand presenteert een aanzienlijk gevaar voor elke woning. Branden en de rook die ze maken zijn verantwoordelijk voor veel doden en gewonden in de Verenigde Staten elk jaar . Daarom zijn alle 50 staten vereisen rookmelders in elk type van woning te installeren , of het nu een eengezinswoning , een duplex of een appartementencomplex . De locatie van uw rookmelder is van cruciaal belang , en de eisen voor een badkamer rookmelder zijn opgenomen in de bouwverordening van elke staat , provincie en stad gelegd . Soorten Badkamer rookmelders

Badkamer rookmelders in uw huis , meestal in de vorm van rookmelders , komen in een verscheidenheid van soorten . De ionisatie rookmelder is het oudste type, en is degene die je vaak te vinden in oudere woningen . Dit type wordt geactiveerd wanneer rook activeert ionen binnen de behuizing van de detector en het alarm reizen . Optische rookmelders zijn een tweede type , en worden geactiveerd wanneer rook door een lichtbundel gecreëerd binnen de behuizing van de detector. Rookmelders zijn ook beschikbaar die beide technologieën te combineren , en dat ook koolmonoxide .
Badkamers en Bouwverordening

Badkamer rookmelders worden in elk gebouw code in het bestaan , ongeacht waar u woont . Het belangrijkste feit bedekt met alle bouwvoorschriften en vuur codes is dat rookmelders en rookmelders niet in een badkamer moet worden geïnstalleerd , omdat de stoom van een warme douche of bad zal leiden rookmelders . Een badkamer rookmelder die binnen 20 meter van een badkamer moet de foto-elektrische type zijn. Rookmelders die verder dan 20 meter afstand van een badkamer moet ofwel een combinatie detector - ionisatie en foto-elektrische detector of een van elk type geïnstalleerd naast elkaar. Het gebouw code geldt voor alle woningen , ongeacht wanneer ze werden gebouwd .
Alternatieven voor Badkamer rookmelders

U mag een warmte- detector te installeren in uw badkamer in vele steden als alternatief een rookmelder . De stad van Burlington , Vermont staat de installatie van warmte detectoren in badkamers , zolders en keukens . Een warmte- detector is aanvaardbaar in een badkamer , want het kan alleen worden gebruikt door de grote hitte van een brand in plaats van de stoom van een douche of bad .
Hard - Wired rookmelders

Als u de installatie van nieuwe rookmelders in uw huis zal je waarschijnlijk nodig zijn om hard-wire ze in de elektrische circuits van uw huis. De National Fire Protection Association ( NFPA ) , de organisatie die verantwoordelijk is voor het vaststellen van normen inzake brandveiligheid in de bouw codes , stelt dat alle nieuwbouw vanaf 2003 rookmelders die zijn hard-wired aan de primaire elektrische bron van de woning moet hebben . Hoewel NFPA codes vormen de basis voor de Amerikaanse bouwvoorschriften in verband met rookmelders en detectoren , ze zijn niet universeel . Controleer altijd met uw lokale bouwverordening agentschap om alle codes die betrekking hebben op badkamer rookmelders in uw huis controleren .

Hoe maak je een Firex FXW - 1 rookmelder installeren

De Firex FXW - 1 rookmelder functioneert op vrijwel dezelfde manier als elke bekabelde rookmelder die aan een wand is gemonteerd . De Firex is ontworpen om te monteren op een elektrische aansluitkast in een muur en gebruikt uw huis elektrische leidingen voor stroom . U vindt een aantal gemeenschappelijke huishouding tools om de Firex FXW - 1 te installeren , maar je hoeft geen speciale mechanische

Meer dan ooit