Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Safety >> rookmelders >>

Hoe ver van een kookplaat Moet een brandalarm worden geïnstalleerd

? Uitschakelen een rookmelder , omdat het leidt tot valse alarmen tijdens het koken zet uw veiligheid en thuis in gevaar in geval van een echte brand . In plaats daarvan , verplaats de rookmelder naar waar het niet zal ingaan op kleine hoeveelheden rook tijdens het koken . Afstand Van Kitchen

plaats van het bepalen van de afstand van de rookmelder moet zich van de kookplaat , het bepalen van de afstand van de rookmelder moet worden van de ingang van uw keuken . Het plaatsen van de rookmelder te dicht bij een keuken kan leiden tot vals alarm omdat het koken normaal kan produceren wat rook in de lucht . De Federal Emergency Management Agency beveelt het plaatsen van rookmelders niet dichter dan 3 meter van de deur die leidt naar een keuken , of anders het alarm klinkt constant vals alarm.
Overig Plaats overwegingen

Plaats uw rookmelder uit de buurt van plafondventilatoren of luchtkanalen sinds bewegende lucht kan wegblazen rook uit de detector , het uitstellen van de inwerkingtreding van het alarmsignaal in het geval van een brand . Het plaatsen van een rookmelder in of nabij de deuropening naar een badkamer kan ook een vals alarm veroorzaken sinds waterdruppeltjes in de lucht van warme douches sensor van het alarm kunnen activeren . Het lokaliseren van de rookmelder in de buurt van een open haard, met name een open haard , kan ook leiden tot valse alarmen wanneer kleine hoeveelheden rook waaien uit .
Ionization vs Optische

Ionisatie rookmelders makkelijk oppikken op kleine deeltjes van de rook , die meer van de snel verspreidende branden zoals die veroorzaakt door vet in een keuken komen . De detector heeft twee kleine ronde metalen platen , met een elektrische stroom lopen tussen hen. Wanneer rookdeeltjes stromen tussen de borden en zet de elektrische stroom , klinkt de rookmelder af . Optische rookmelders zijn beter in het opsporen van grote deeltjes van rook, zoals van branden die smeulen voor een lange periode van tijd , niet de productie van hoge vlammen , totdat ze plotseling oplaaien . De detector heeft een lichte en receptor binnen, en wanneer een rook deeltje onderbreekt het licht in de detector het klinkt uit .
Koken Veiligheid

Andere praktijken naast het plaatsen van rookmelders in geschikte locaties kunt u veilig te houden tijdens het koken in uw huis. Houd een brandblusser in de keuken , bij voorkeur een "B " categorie brandblusser , omdat zij zijn geformuleerd voor het bestrijden van branden die door vet of andere brandbare vloeistoffen . Heeft het eten niet laten u kookt zonder toezicht op het fornuis aangezien het eten in brand kunnen vliegen , terwijl je weg bent . Als er iets in brand vliegen op het fornuis , zet de kachel en verwijder niet de pan of pot , omdat je meer olie of andere brandbare materialen kan lekken en maak het vuur groter .

Merken van Smoke Detector

Rookmelders , ook wel bekend als rookmelders , wijzen u op de aanwezigheid van rook in uw huis of bedrijf . Ongeacht het merk kan een rookmelder ionisatie alarm , optische alarm of dubbele sensor rookmelder , volgens de Amerikaanse Fire Administration , die het gebruik van ofwel een ionisatie en optische alarm of de dubbele sensor alarm aanbevolen . De combinatie van de technologieën resulteert in

Meer dan ooit