Huis Tuin

Huis Tuin

HVAC Duct Detector Installatie

De leidingen van een verwarmings- ventilatie-en airconditioningsystemen , of HVAC, kan het systeem de rook over het gehele huis als het toestel in brand vliegt . Zonder bescherming , kan de rook uw huis overweldigen zonder voorafgaande kennisgeving . Gelukkig , een leiding detector installeert op leidingwerk en detecteert kleine hoeveelheden rook voordat de situatie groeit tot een gevaarlijk punt . Correcte installatie het kanaal detector noodzakelijk is om zijn vermogen om de lucht bewegende monster door het kanaal . Wat je nodig hebt
Duct detector
1 1/4-inch gatzaag
Boor
Meetlint
Monsterbuis
Hacksaw
kruiskopschroevendraaier
3/32 - inch boor
Stanleymes
Romex kabel
Draadstripper
Flathead schroevendraaier
Wire noten
Toon meer instructies
1

Verwijder de papier uit de seal - lijm template dat wordt geleverd met een leiding detector . Druk op de sjabloon tegen een gebied van de luchtkanalen die toegankelijk en zit 24 tot 30 centimeter afstand van buis fittingen, zijlijnen of ellebogen . Kopen van 2

Bevestig een 1 1/4-inch gat in het zagen chuck van een boormotor . Boor een gat op elke locatie aangegeven op de sjabloon . Boor langzaam vermijden binding de tanden van de zaag in de metalen van het kanaal . Duw het uiteinde van een meetlint in een 1 1/4-inch gat. Blijven duwen totdat het meetlint contacten aan de andere kant van het kanaal .

Snijd Goedkope 3 een stuk van bemonstering buis naar de gemeten lengte met ijzerzaag . Zorg ervoor dat de snede is vierkant . Schuif het uiteinde van de monsterbuis in de inlaatpoort van het kanaal detector . Draai de buis naar de lijn van inlaatgaten met de voorzijde van de detector gericht . Duw de meegeleverde uitlaat buis in de uitlaatpoort in uitlaatpoort van de detector . Draai elk bedrijf schroef - vooraf aan de basis van elke poort - met een kruiskopschroevendraaier
4

Verwijder het papier uit de twee bijgeleverde schuim ringen. . Drop een ring over de intacte buis en een over de uitlaat . Druk op de ringen stevig tegen de detector lichaam. Lijn beide buizen met de 1 1/4-inch gaten . Duw de detector vast aan de kant van het kanaal . Bevestig een 3/32-inch boor in de boormotor . Boor een gat bij elke montage gat in de detector lichaam. Uitvoeren van een meegeleverde montage schroef door elke 3/32-inch gat met de kruiskopschroevendraaier.

Verwijder 5 de schroeven van het transparante deksel van de detector door ze tegen de klok in met de kruiskopschroevendraaier . Trek de afdekking van het lichaam en zet het opzij .
6

Knip 3 - inch van de isolatie van het ene uiteinde van een Romex kabel door te schuiven het lemmet van een mes langs het centrum en rond de omtrek . Trek de isolatie van het einde van de kabel . Strip 1/2 inch van de isolatie van het uiteinde van elke draad met een vader stripper . Duw de blootliggende draden via de kabel gat. Draai de kabel klem zich in de ingang gat met een platte schroevendraaier .
7

Strek de kabel 12 centimeter voorbij de dichtstbijzijnde beschikbare aansluitkast of deelpaneel .
8

Schakel de breker op de stroombron . Verwijder de afdekplaat van de aansluitkast of aansluitkast . Verwijder de buitenste kabelisolatie beschreven in stap 6 . Strip 1/2-inch isolatie van het uiteinde van elke draad . Strip 1/2-inch isolatie van het einde van elk van het huis draden in de voedingsbron . Overeenkomen met de draden van de kabel aan op de overeenkomstige huis draad. Zet de uiteinden van dergelijke draden samen . Rijg een draad moer op het einde van elke set van gepaarde draden. Plaats het paneel of deksel .
9

Raadpleeg de installatie detector handleiding om de juiste draad configuraties te bepalen voor uw specifieke toepassing . Schuif het uiteinde van elke ader in de juiste elektrische aansluiting van het kanaal detector . Draai elke terminal schroef rechtsom met een platte schroevendraaier .
10

Schuif het transparante deksel op de detector lichaam. Draai elke bevestigingsschroef met de platte schroevendraaier .

Home Safety Tips Van Brandweer

De Verenigde Staten Fire Administration is een onderdeel van de Federal Emergency Management Agency en geeft leiding aan diverse brandweerkorpsen al door het hele land op het gebied van preventie , paraatheid en reactie . Een manier waarop de USFA voert deze missie is door middel van onderzoek , het verzamelen van gegevens , opleiding inspanningen en door het opleiden van het publiek over brandvei

Meer dan ooit