Huis Tuin

Huis Tuin

Nema Gids voor het correcte gebruik van rookmelders in Duct Toepassingen

De NEMA gids voor het correcte gebruik van rookmelders in Duct Applications is een uitgave van de National Electrical Manufacturers Association of NEMA . Deze groep , die is het ontwikkelen van normen voor de elektrische productie- industrie voor meer dan 80 jaar , is een van de toonaangevende organisaties in de wereld als het gaat om het ontwikkelen van normen . NEMA bestaat uit ongeveer 500 aangesloten bedrijven en behoudt zijn hoofdkwartier in Rosslyn , Virginia . Doel

Het doel van de NEMA gids is om informatie over het juiste gebruik van - kanaal gemonteerde rookmelders bieden . Deze speciale rookmelders geven een vorm van bescherming die andere systemen niet kunnen bieden , maar ze worden vaak misbruikt . NEMA 's bedoeling is om brandbeveiliging ingenieurs , mechanische en elektrotechnische ingenieurs , brandmeldinstallatie ontwerpers en installateurs te informeren over de juiste manier om de detectoren te gebruiken en laat hen weten over nieuwe manieren om rook te detecteren in luchtkanalen .
inhoud

De NEMA gids voor het correcte gebruik van rookmelders in Duct Applications werd gepubliceerd in 2008 en is ongeveer 25 pagina's lang . Het boekje , met informatie over - duct Rookmeldcentrale plaatsing , afstand , zonering en bedrading over , bevat nieuwe informatie over de verbeteringen in de detector technologie . Aanvullende informatie wordt gegeven over de kenmerken van rook in HVAC , hoe duct detectie systemen worden gebruikt om de rook te controleren en testen, onderhoud en service van detectoren . Een papieren of een elektronische versie van de gids kan worden gekocht door een bezoek aan de website van NEMA 's .
Detectoren

Duct rookmelders worden gebruikt in commerciële gebouwen te bepalen of rook aanwezig is in de luchtstroom van HVAC luchtkanalen . Het doel van deze gespecialiseerde detektoren rook houden zich via het systeem en het buiten verdrijven . Duct rookmelders zijn niet bedoeld als vervanging voor gebied rookmelders of vroegtijdig opsporen van een brand . Ze kunnen rook detecteren in het kanaal wanneer de lucht circuleert , maar niet als de fans zijn uitgeschakeld . Ze zijn ook niet in staat om de rook die zich beweegt op andere gebieden dan via de leidingen op te sporen , en ze niet goed werken wanneer de luchtfilters zijn vuil , omdat vuile filters beperken de luchtstroom .
Aanvullende documenten

Verschillende documenten in aanvulling op de NEMA gids geven informatie over de installatie en performance van duct rookmelders . UL 268A , Standaard voor rookmelders voor Duct Application is beschikbaar van Underwriters Laboratories , zowel in een papieren versie en een elektronische kopie . NFPA Standard 90A , Installatie van airconditioning is verkrijgbaar bij de National Fire Protection Association .

Hoe Hard - Wired Rookmelders werken

? Rookmelders zijn van essentieel belang voor de veiligheid van een huis, omdat ze sporen van rook als gevolg van brand en alert bewoners door het uitzenden van een hard geluid te detecteren. Rookmelders werken op batterijen of hardwired . Het enige verschil tussen de twee is dat een bedrade detector is aangesloten op de voedingsspanning van een gebouw . Beide nog steeds batterijen en een bekabeld

Meer dan ooit