Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om te vertellen welke maat brandmeldcentrale is nodig

Als u het opzetten van een brandmeldinstallatie voor een gebouw , moet je een aantal factoren te evalueren in welke omvang brandmeldcentrale moet je onder andere bepalen . Je moet rekening houden met de grootte van het gebouw en het aantal kamers en de inzittenden. Het aantal rookmelders en andere brandveiligheid apparatuur op het terrein ook van invloed op de grootte van het brandalarm bedieningspaneel. Instructies
1

Raadpleeg de brandweer met jurisdictie over het gebied waarin het gebouw is gelegen voor specifieke regelgeving inzake brandalarm bedieningspanelen. Het type gebouw beïnvloedt de aard van de brandmeldinstallatie . Bijvoorbeeld, hotels, appartementen complexen , magazijnen , kantoren en scholen hebben verschillende brandveiligheid behoeften , net als een bibliotheek of magazijn met veel papier of andere brandbare goederen . Toen honderden mensen slapen op het terrein of wanneer er meer kans op brand als gevolg van de hoeveelheid brandbaar materiaal op de site , u een groter brandmeldcentrale die je nodig zou hebben voor een kantoor met drie werknemers en kleine hoeveelheden brandbare nodig materiaal.

Graaf 2 het aantal apparaten die moeten aansluiten op de brandmeldcentrale . Het aantal en de typen inrichtingen variëren voor elke specifieke situatie . Het kan nodig zijn om alleen rookmelders aansluiten , of je moet misschien ook warmte detectoren en watersproeier controles toe te voegen . Hoe meer apparaten worden gebruikt , hoe groter het paneel dat u nodig hebt om de status en alarm lampjes geven . Bijvoorbeeld , je een grotere brandmeldcentrale nodig als er 100 rookmelders in vergelijking met een gebouw dat slechts 20 rookmelders heeft . Een single- verdiepingen tellende gebouw kan een kleinere bedieningspaneel gebruiken in vergelijking met een 10 verdiepingen tellende gebouw dat het grootste bedieningspaneel nodig.

Vraag 3 als bewoners van het gebouw vereisen een ingebouwde communicator in de brandmeldcentrale . Een communicator maakt iemand om mensen zich in een andere kamer of ruimte van het gebouw waar brand sensoren bevinden zich aan evacuatie commando's geven om te spreken . Inclusief een communicator draagt ​​bij aan de grootte van het bedieningspaneel en communicators hebben verschillende afmetingen , afhankelijk van het model en de configuratie .
4

Vertel de fabrikant brandmeldcentrale de grootte van het gebouw , hoeveel vloeren het is , wat voor soort gebouw het is en of mensen bezetten het ten alle tijden of alleen tijdens kantooruren . Let op het aantal apparaten , waaronder warmte-en rookmelders , alarmen en brandblusapparatuur die moet aansluiten op de brandmeldcentrale . Leg uit of mensen slapen op het terrein , en alle andere brandveiligheid kwesties die specifiek zijn voor het gebouw zijn nota . Deze factoren dragen allemaal bij aan het helpen van de fabrikant te bepalen met u of u een kleine , middelgrote of grote brandmeldcentrale nodig .

Rookmelder Informatie

Rookmelders zijn belangrijk en potentieel levensreddende apparaten die een huishouden waarschuwen wanneer rook aanwezig is . Het is belangrijk dat een rookmelder is niet alleen goed geïnstalleerd maar regelmatig getest om ervoor te zorgen dat de batterijen werken . Elk niveau van de Huis te koop Er moet een rookmelder op elke verdieping van het huis , met inbegrip van de kelder zijn. Het is voora

Meer dan ooit