Huis Tuin

Huis Tuin

Kan een Power Surge verrekening van een rookmelder

De volgende keer dat u uw rookmelder pieptoon horen , stop en kijk naar tekenen van een echte brand . Het is ook mogelijk dat een stroomstoot om invloed op de detector en zorg in te schakelen. Problemen van dit type typisch voorkomen met rookmelders en alarmen hard-wired in elektrische systeem van uw huis . Spanningspieken hebben weinig tot geen effect op batterijen werkende rookmelders . Hoe Rookmelders werken

Het ontwerp van rookmelders laat de machines te scannen de omringende lucht voor veranderingen in temperatuur en rook , die brand aangeeft . Je zou kunnen merken dat uw detector klinkt wanneer ze worden blootgesteld aan sigarettenrook , omdat de rook in de lucht is een teken van vuur . De rookmelder klinkt ook bij het koken rook bereikt de omringende lucht , zoals rook van brandende of verbrand voedsel . Batterijgevoede apparaten draaien op bijgevoegde batterijen , terwijl de hard-wire ontwerpen stekker in een stopcontact of afspoeling de bedrading in uw huis .
Stroomstoten

Vermogen schommelingen optreden wanneer een systeem ervaart een overbelasting van elektrische stromen . U kunt een stroomstoring in uw eigen huis te ervaren als u de stekker te veel items in een stopcontact of wanneer een storm loopt door het gebied. Wanneer de bliksem slaat een elektrische stroomonderbreker of in de grond in de buurt van de breker , het kan een stroomstoot veroorzaken . Fabrikanten produceren stroomstoot beschermers dat die pieken te houden van invloed is op uw elektrische apparaten.
Tekenen van een Power Surge

Als een stroomstoot van invloed op uw rookmelder , moet u het apparaat gedraagt ​​vreemd opmerken . De detector kan een piepend geluid dat ononderbroken door tot u het apparaat opnieuw te maken. Op sommige modellen , de detector piept , maar alleen maakt de pieptoon om de paar seconden . Tijdens het maken van het piepend geluid , het licht op de flitsen detector. In sommige gevallen , waarop een ander elektrisch apparaat kan de rookmelder op weg , waardoor het piepen en knipperen totdat u de stekker uit de ander item.
Overwegingen

Na een spanningspiek of nadat u de rookmelder anders gedraagt ​​merkt , draait u de stroomonderbreker in uw huis. Zet de stroomonderbreker naar die kamer uit, wacht vijf tot 10 seconden en zet hem weer aan . Flipping de stroomonderbreker zorgt ervoor dat de rookmelder om zichzelf te resetten . Als de detector maakt gebruik van batterijen , zelfs als een back-up methode , vervang ze . Een stroomstoot kan verpesten de batterijen , als de piekstroombelasting pulsen door het gebied . Uw rookmelder kan een handmatige reset-knop voorzien . Door op de knop naar beneden en vast te houden gedurende enkele seconden dwingt de detector zichzelf resetten .

Hoe maak je een rookmelder installeren

Een huis rookmelder is een waardevol apparaat dat veel kan doen om de veiligheid van de bewoners van uw huis en uw bezittingen te verzekeren . Rookmelders zijn er in twee soorten - op batterijen en hard-wired . Een hard- wired rookmelder is iets moeilijker te installeren dan een batterij bediende inrichting , maar heeft het voordeel dat er geen onderhoud . Deze moeten worden geïnstalleerd door een

Meer dan ooit