Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> rookmelders >> Content

Klasse A Fire Alarm Bedrading

Bij het opzetten van een brandmeldinstallatie voor een groot huis, je meer dan een systeem dat geluid maakt om u te waarschuwen voor problemen willen . Je moet ook een efficiënt systeem dat u helpt vinden het probleemgebied meteen, en dat is gemakkelijk om een keer te resetten een situatie is opgelost . Brandalarm

In een groot huis, een rookmelder is niet genoeg. In plaats daarvan , een aantal moet je op zijn plaats om uw familie te beschermen . Want echt kruipend landgoederen , moet uw detectors samen worden aangesloten op een systeem dat zowel u als uw security provider waarschuwt dat er een probleem is . Dit systeem kan omvatten alarmen die trek je naar iedereen in het gebouw dat er een probleem te melden . Bij de invoering van een dergelijk systeem , moet je een bedrading stijl te kiezen . Klasse A is een optie .
Class A

Class A brandalarm bedrading circuit van het systeem draait in een lus van de belangrijkste paneel om elk apparaat , dan terug op het paneel. Alle detectoren zijn verbonden , maar een ieder is ook direct gekoppeld aan de belangrijkste controle . Dit verschilt van klasse B bedrading , waarbij de schakeling uitgevoerd in een rechte lijn van het hoofdpaneel om de eerste inrichting , dan de tweede , dan de volgende , enzovoorts , totdat het uiteinde een eindpaneel .
< br >
voordelen

Class installeren van een brandalarm bedrading biedt voordelen ten opzichte van andere stijlen . In klasse A bedrading , zal een storing in een apparaat geen invloed op de anderen ; u zult een waarschuwing licht zien op de belangrijkste bedieningspaneel voor het probleem rookmelder en kan onmiddellijk handelen om het te repareren . Een storing in een klasse B -lus zet het hele systeem met geen manier om op afstand te bepalen waar het probleem is . Je moet elk apparaat afzonderlijk controleren totdat u de oorzaak van de storing te lokaliseren . Klasse A ook vertelt u waar de rook wordt gedetecteerd , zodat u sneller om het probleem te reageren .
Overwegingen

Class A brandalarm bedrading is iets meer ingewikkeld om te installeren, omdat je elke detector of waarschuwing centrum moet een link terug naar het hoofdpaneel . Het is makkelijker om te lezen , te onderhouden en te repareren , zodat de initiële verhoogde inspanning eindigt als de moeite waard als het systeem actief is . Afhankelijk van de brandmeldinstallatie je de installatie , een klasse A opgezet kan worden omschreven als stijl D , Style Z , of Style 6 of 7 .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/smoke-detectors/1002016446.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.