Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Gun Safe Kies

Alle verantwoordelijke kanoneigenaars weten hoe belangrijk het is om hun vuurwapens veilig op te slaan . Eigenaren moeten een pistool veilig voor de woning die het best aansluit bij de behoeften en de veiligheid van hun gezin te kiezen. Of een wapen wordt gebruikt voor bescherming of sport, veilige opslag is een must. Instructies
1

Kies een pistool veilig dat groot genoeg is om je vuurwapens en munitie op te slaan . Denk aan de mogelijkheid van toekomstige aankopen pistool als je pistool kluizen te vergelijken om te controleren of het veilig is u kiest voldoet aan uw behoeften verder langs de lijn.

Vraag jezelf af welk type slot u de voorkeur geeft . U kunt een wapenkluis met verschillende vergrendeling mechanismen te kopen , afhankelijk van uw voorkeur . Merk op dat u kunt verwachten om meer te betalen voor het veiliger pistool kluizen .

Overweeg of een brandwerende en /of waterdichte functie is gewenst . Vergelijk het pistool kluizen kwaliteit aangeboden door Remington , Sentry , Winchester , Browning , Vrijheid ; het zijn allemaal gerenommeerde bedrijven . kopen van 2

Wilt u een pistool te slaan , een in- muur veilig is een uitstekende keuze . Monteer deze veilige verzonken in de muur tussen de 16 " muur studs . Hang een foto in de voorkant van de wapenkluis verhullen .

U kunt ook belangrijke papieren en sieraden op te slaan wanneer u kiest voor een pistool veilig lijkt op dat . Let op deze bijzondere muur veilig kost tussen de $ 300 voor een model met een elektronisch slot en $ 500 voor een kluis met een vingerafdruk herkenning slot .

Bevestig 3 deze in de vloer veilig stevig aan de vloerbalken door het verwijderen van een paar vloerdelen. Als je de bouw van een toevoeging , kan deze in de vloer veilig direct worden ingekapseld in de betonnen fundering . Je moet een wapen veilig als dit specifiek voor pistolen en kostbaarheden te kiezen. Verbergen door ze met een vloerkleed .
4

Als u meerdere pistolen en geweren of te beveiligen , deze permanente veilig door Sentry is brandveilig en voorzien van een 3 - cijfercombinatie slot. Deur is 1 1 /2 " massief staal . De kostprijs is net iets meer dan $ 1100 ( inclusief levering) aan uw deur .
5

Wanneer u kiest voor een pistool veilig , op zoek naar een kluis die is getest door Underwriter Laboratory ( UL ) en heeft de certificering verdiend voor een residentiële veiligheid container. In principe betekent dit dat hoe hoger de rating door de UL , hoe moeilijker het is om te breken in de kluis.

Neem de tijd wanneer u kiest voor een pistool veilig . Zorgvuldige selectie nu kan helpen voorkomen dat onvoorziene ongevallen in de toekomst . Be safe !

Hoe om te achterhalen van de combinatie om een Sentry Safe

Sentry brand kluizen worden geleverd met een in de fabriek ingestelde drie - of vier - cijferig combinatie slot. Deze combinatie is uniek serienummer veilig en kan niet worden veranderd . De combinatie is gedrukt op de voorkant van de handleiding die bij de kluis kwam . Als u de combinatie vergeten en de handleiding kwijt bent , is er geen manier om te breken om de kluis of reset de combinatie .

Meer dan ooit