Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te houden veilig in een gevaarlijke buurt

Hoe veilig verblijf in een gevaarlijke buurt ? Hier zijn enkele van de tips die ik zou met u delen , hoop dat je kon ze nuttig. Instructies
1

Als uw huis is gelegen in een gevaarlijke buurt , zorg ervoor dat je de sleutel aan uw deur klaar als u naar huis gaat , in plaats van te proberen om de sleutel te vinden voor uw deur .
Pagina 2

Als u rijdt een vriend thuis , zorg ervoor dat wachten tot je vrienden krijgen in het huis voor vertrek .
3

Houd enkele kleine veranderingen in je zak op elk moment .
4

Indien bevestigd door een vreemdeling , doe je best om te herinneren hoe die persoon eruit ziet en andere tekens , zodat u deze informatie later zou kunnen bieden aan de politie .
5

als u uw auto parkeert , als er een andere auto achter je , niet uit uw auto direct na het parkeren , in plaats daarvan , blijf in uw auto tot de andere bestuurder is verdwenen dan uit .
6

bij het lopen in de avond , kies straten met straatlantaarns , ook lopen tegen het verkeer in .

Hoe om te achterhalen van de combinatie om een Touchpad Home Safe

Een veilig thuis beschermt uw belangrijke documenten , fotos , geld en andere waardevolle spullen tegen diefstal en beschadiging . Sommige kluizen hebben een touchpad of toetsenbord dat u gebruikt om een reeks getallen om het apparaat te kunnen openen . Als je hebt verloren of vergeten uw combinatie , kunt u een slotenmaker om de kluis te openen huren. Gelukkig zijn er een paar andere opties . Als

Meer dan ooit