Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe veilig is een Brandveilig Box in een Zolder

? Een zolder is niet de beste locatie voor een brandwerende kluis. Of de inhoud van een brandwerende box is overleven een huisbrand is afhankelijk van de duur van de blootstelling , de omgevingstemperatuur van de brand en de aard van de inhoud . Thuis kluizen alleen isoleren de punten binnen voor een beperkte tijd . Het lokaliseren van de brand veilig in een beschermd gebied kunnen uw waardevolle documenten en bezittingen een betere veiligheidsmarge . Ratings

Fire kluizen zijn beoordeeld op basis van hoe lang ze het interieur kan houden op een veilige temperatuur, terwijl in een typische brand . United Laboratories geeft een half uur cijfer een brandwerende box die papieren documenten zal beschermen gedurende ten minste 30 minuten in typisch huis brand temperaturen. Dit is genoeg om papieren documenten , maar niet met een computer media te beschermen . Fire kluizen bestemd voor een veilige opslag van tapes , cd's en andere elektronische media moeten voldoen aan hogere normen .
Media Protection

halfuur waardering ETL Semko is gebaseerd op blootstelling aan 1550 graden Fahrenheit buitentemperatuur gedurende 30 minuten . Om te testen ETL passeren , moet de brandveilig de interne temperatuur laag genoeg om computer -en audiovisuele media te beschermen houden . Kluizen hogere kwaliteit beoordeeld op een uur , twee uur en drie uur zijn algemeen beschikbaar . Niet alle brandwerende kluizen zijn ook waterdicht , en slechts enkele zijn explosieveilig . Raadpleeg de handleiding van de fabrikant voor de exacte ratings .
Voorwaarden

De blootstelling aan hitte een brandvrije kluis zal in een rampzalige brand in huis te ontvangen is afhankelijk van de locatie en als de duur van de brand . Op een zolderkamer , omringd door brandbare materialen , de brandwerende box zal worden volledig tijdens een brand in huis blootgesteld aan hitte . Op een lagere verdieping of in een kelder , zou de kluis niet onderworpen zijn aan de volle intensiteit van de brand . Locatie is veel belangrijker als het brandveilig heeft slechts een half uur waardering . Zet het vuur veilig op de onderste verdieping van het gebouw voor de beste bescherming en de minste blootstelling .
Effectiviteit

Field test van verschillende modellen van brand kluizen door KSL - 5 TV Nieuws van Salt Lake City , Utah , bleek dat de brandwerende dozen deed het goed toen verzwolgen door de vlammen van de brandende balen hooi voor 5 minuten . De inhoud van een veilige toonde enkele verzengende na die korte blootstelling . CD's en video's die in de tests werden gezegd onbeschadigd te zijn . Een typische brandveilig garantie omvat de vervanging van de kluis zelf indien defect , maar niet de inhoud tegen brandschade verzekeren .
Storage Artikelen

Brandwerende boxen zijn niet geschikt voor zowel de bescherming van alle waardevolle spullen . Papieren documenten hebben de minste bescherming en wordt niet beschadigd door een interne temperatuur van 350 graden . CD's , DVD's en flash-media zullen overleven bij temperaturen tot 125 graden . Een brandveilig dat dat niveau van bescherming biedt, kunnen niet genoeg om meer kwetsbare items zoals videobanden , negatieven en floppy disks te beschermen zijn.

Hoe maak je een Yale Lock Rekey

Yale maakt veel verschillende soorten sloten , waaronder grendels , hangsloten en veiligheidssloten . Ze worden vaak gebruikt voor kluisjes en zijn sindsdien uitgebreid naar de meer conventionele residentiële sloten omvatten . Sloten zijn vaak rekeyed voor de veiligheid en het moeilijker maken voor indringers te krijgen in het huis . Rekeying een Yale nachtslot is een taak die alleen duurt een paa

Meer dan ooit