Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Geheime Vakken maken

Het is altijd een goed idee om belangrijke documenten en bezittingen te verbergen . Niemand is veilig voor de criminaliteit . Je kan zelfs erop vertrouwen dat uw beveiligingssysteem zal houden inbrekers , maar hoe zit het met de bezoekers van uw huis? Het bouwen van een verborgen compartiment voor waardevolle spullen zinvol voor veel reasons.Things Je
Draadloze boor met schroefbits
Meetlint
Potlood gipsplaten zag
Waterpas Pagina 2 -voor nodig -4 inch hout
Skill, mal of handzaag
Torpedo niveau
Vier houtschroeven
Toon meer instructies
1

Trace de achterkant van het medicijnkastje , langs de muur , met je potlood . Nu openen en naar binnen kijken om zijn bevestigingsschroeven. Als schroefgaten van het kabinet hebben een sleutelgat vorm, kunt u het schuiven op en af de bevestigingsschroeven als je ze los met je accuboormachine . Zo niet , draai ze van de muur en zet de kast op de vloer . Kopen van 2

Notice waar schroefgaten van het kabinet verschijnen binnen je potlood grens. Dit is de locatie van de verticale studs achter de gipsplaat. Rap de muur met een knokkel tussen deze schroefgaten waar de holle ruimte eindigt en de binnenrand van elk stud begint te weten te komen . Markeer deze punten met je potlood . Studs zijn over het algemeen verdeeld 16 centimeter op het midden van elkaar .

Gebruik 3 uw niveau en potlood om een vierkant enkele centimeters binnen het potlood grens u getraceerd in stap 1 te trekken . Dit plein moet lijn met de merken die u hebt gemaakt in stap 2 . Center de luchtbel op het niveau van voor het opstellen van uw verticale en horizontale lijnen , om ervoor te zorgen dat ze recht zijn. Nu gebruik je gipsplaten zaag uit te snijden het plein je net getraceerd en verwijder deze uit de muur.
4

Meet de afstand tussen de noppen , waar uw gat is , en zet een merkteken op de voorzijde en achterrand van het 2 - door - 4 bij deze lengte . Gebruik uw niveau om een ​​rechte lijn tussen de merken en versnijding in met uw zaag te trekken . De 2 - door - 4 moet net lang genoeg om een nauwsluitende passing tussen de horizontale studs .
5

het rooster 2 - door - 4 u afgesneden op de bodem van het vierkante gat in de muur en duw het in een horizontale positie tussen de noppen . Leg je torpedo niveau op de top van het en de uiteinden van de plank te stellen totdat de zeepbel op de hoogte wordt gecentreerd .
6

Met uw accuboormachine , schroef de plank 2 - door - 4 op de bouten . Gebruik twee schroeven aan de linkerkant , twee meer op rechts en rijden ze door de plank en in de studs op een hoek van 45 graden . Plaats uw kostbaarheden op de plank en monteer het medicijnkastje om uw gat te dekken .

Hoe maak je een Security Vault Build

Een security gewelf is per definitie anders dan een kluis. Een kluis kan een metalen doos die is vastgeschroefd aan een muur te zijn , maar een kluis is een echte walk- in de ruimte met een beveiligde deur . Het bouwen van een security gewelf is relatief eenvoudig om te doen . Tenzij je van plan bent een grote renovatie of installatie van de beveiligingsupdates gewelf , als onderdeel van een nieuw

Meer dan ooit