Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de combinatie wijzigen voor een veilige

Verander de combinatie voor een veilige alvorens het te gebruiken om waardevolle spullen te beveiligen . Kluizen zijn verscheept naar verkopers met een fabriek combinatie die dezelfde is voor alle kluizen van een bepaald model . Waarmee retailers opent de sluizen voor weergave . Fabrikanten laat het aan de consument om een combinatie te kiezen en houd het geheim. Details van het veranderen van een combinatie zal variëren voor verschillende modellen , maar de basisprocedure is vergelijkbaar met de aangegeven instructies voor Chubb drie wielen lock . U kunt de combinatie op elk moment veranderen om te verzekeren dat waardevolle spullen beschermd zijn . Instructies
1

Identificeer de merken voor het openen en wijzigen van de sluis . Chubb Lock and Safe gebruikt een pijl aan de bovenkant van de cirkel voor de opening merk en een lijn net links of rechts van de pijl voor de verandering merk . Kopen van 2

Open de kluisdeur en gooien de grendels in de uitgestoken stand . Zodra de combinatie wordt gekozen door de verandering merk zal worden verwijderd.
3

Draai de combinatie linksom tot het eerste nummer van de verandering merk drie keer is gepasseerd . Line up het eerste nummer met de verandering markering op de vierde revolutie. Chubb gebruikt 10 , 20 , 30 voor de fabriek combinatie instellen op driewielige sloten .
4

Draai de knop rechtsom tot het tweede getal de verandering merk tweemaal is gepasseerd . Line up het tweede nummer met de verandering markering op de derde revolutie.
5

Draai de knop naar links tot het derde nummer zodra passeert de verandering merk . Stop wanneer het derde nummer is uitgelijnd met de verandering markering op de tweede rotatie.
6

Schuif de verandering sleutel in de achterkant van het slot. Draai hem een kwartslag tegen de klok in . Bedenk een nieuwe combinatie met het laatste getal hoger is dan 25 .
7

Kies het nieuwe combinatie met de verandering merk precies zoals het was gedaan voor de stappen 3 , 4 en 5 . Houd het derde nummer op de veranderen merk en draai de verandering sleutel een kwartslag draaien terug in de richting van de klok . De nieuwe combinatie kan nu gebruikt worden om de kluis te openen .

Hoe de Combinatie op Corbin Hangsloten wijzigen

Corbin hangsloten staan ​​bekend om innovatie en veiligheid. Corbin was een van de eerste bedrijven die de productie sloten beginnen uit een massief stuk metaal met een aparte zespins tumbler . Corbin combinatie hangsloten voorzien van meer dan 10.000 mogelijke combinaties . Uw combinatie kan worden veranderd door het gebruik van de verandering pen die wordt geleverd met het slot . Als je verliest

Meer dan ooit