Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Sentry Safe Combo

Sentry combinatie kluizen worden gebruikt om waardevolle voorwerpen en papierwerk te beveiligen en te beschermen. De kluizen komen in een verscheidenheid van modellen en beschikken over drie of vier cijfercombinaties en , voor sommige modellen , een sleutel voor extra veiligheid . Sentry kluizen hebben een specifieke methode voor het invoeren van een combinatie . Niet alleen heb je de nummers aan de combinatie nodig hebt , moet je weten hoe ze te gaan met de draaiknop. Elke afwijking van de methode zal het veilig houden van opening. Instructies
Drie - nummer Combinatie
1

Draai de instelknop tot het berust op nul . Bij het invoeren van de combinatie om de kluis moet op de wijzerplaat altijd beginnen op nul . Kopen van 2

Draai aan de draaiknop naar links drie volle rotaties en vervolgens stoppen bij het eerste nummer in de combinatie . Een volledige rotatie is wanneer de wijzerplaat passeert de nul .
3

Draai de knop naar rechts twee volledige omwentelingen en stoppen bij het ​​tweede nummer in de combinatie . Een volledige draai is voltooid wanneer de wijzerplaat voorbij het eerste nummer in de combinatie .
4

Voer het laatste nummer in de combinatie door de knop naar links een volledige rotatie en stoppen bij het ​​derde nummer . Een volledige draai is voltooid wanneer de wijzerplaat passeert het tweede nummer in de combinatie .
5

Steek de sleutel in het sleutelgat , draai deze naar rechts en trek de deur te openen. Deze stap is alleen van toepassing op combinatie kluizen die een sleutel bevatten .
Vier - cijfer-combinatie
6

Zet de knop op nul . De wijzerplaat moet op nul worden gezet alvorens de combinatie .
7

Draai de knop naar links vier keer en stoppen bij het eerste nummer in de combinatie . Een volledige draai is voltooid wanneer de wijzerplaat passeert de nul .
8

Draai aan de draaiknop naar rechts drie keer en stoppen bij het ​​tweede nummer in de combinatie . Een volledige rotatie is voltooid wanneer de wijzerplaat voorbij het eerste nummer in de combinatie .
9

Draai de knop naar links twee keer en stoppen bij het ​​derde nummer in de combinatie . Een volledige draai is voltooid wanneer de wijzerplaat passeert het tweede nummer in de combinatie .
10

Draai aan de draaiknop om de juiste tijd en stoppen bij het ​​vierde nummer in de combinatie te stoppen met het invoeren van de combinatie . Een volledige rotatie is voltooid wanneer de wijzerplaat passeert het derde nummer in de combinatie .
11

Steek de sleutel in het sleutelgat en draai naar rechts als je veilig heeft de sleutel optie .

12

Open de deur door te trekken.

Ventilatie-eisen voor zwembad Chemical Storage in Texas

Zwembad chemicaliën worden gebruikt om zwembadwater vrij van ziektekiemen en bacteriën te houden . Er zijn een aantal soorten van zwembad chemicaliën die potentieel gevaarlijk als gemengd met andere chemicaliën of opgeslagen op oneigenlijke wijze . Texas heeft specifieke eisen ten aanzien van de juiste opslag van zwembad chemicaliën . Identificatie Zwembad chemicaliën worden gebruikt om grote ni

Meer dan ooit