Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> thuis Brandkasten >> Content

Hoe maak je een Secure Safe een Floor

Kluisjes zijn veilige apparaten met zware combinatie sloten die worden gebruikt om waardevolle spullen op te slaan . Een verscheidenheid van verschillende veilige types zijn beschikbaar, waaronder muur kluizen , kluizen vloer en kleinere beweegbare kluis. Van deze typen , de beweegbare veilig is de enige die een indringer kan verwijderen , hoewel het gewoonlijk erg zwaar . De beste manier om te voorkomen dat iemand uit het verwijderen van het veilig is om het te bout op de grond vanuit de safe.Things je nodig hebt
Safe
Marker
Stanleymes
Boor
Betonboren bit ( optioneel ) op de ogen Bescherming
Vacuum Goedkope 3 -inch bouten
Beton ankerbouten ( optioneel ) op Twitter Hamer
Tang
Toon meer instructies
< br > 1

de veilige plaats in de locatie waar u het wilt installeren . Open de deur veilig en kijk in de bevestigingsplaat gaten die zich in de bodem van de kluis hetzij in het midden of aan elk van de vier hoeken te vinden .

2 Plaats de marker in elk van de gaten in de kluis aan de vloer waar u gaten moet boren markeren . Verplaats de veilig uit de weg .

Knip 3 uit het tapijt in het gebied, indien van toepassing , met behulp van een mes .
4

Plaats een boor beetje in de boor , en zorg ervoor dat een concreet boor gebruiken als je betonnen vloeren . Steek het snoer van de boor in een stopcontact . Draag oogbescherming , en maak 3 - tot 4 -inch diepe gaten in elk van de locaties geïdentificeerd met de marker
5

Schakel de boor , en gebruik een stofzuiger om elke hout of beton te verwijderen . stof .

plaats 6 veilig terug aan de top van de locatie , en de line-up van de kluis gaten met de boor gaten in de vloer .
7

Steek een bout in elk van de gaten in de kluis met de moer aan de bovenzijde . Als de vloeren zijn van beton , gebruik dan beton ankerbouten . Tik op elke bout zachtjes met een hamer totdat deze volledig in de vloer wordt geplaatst .
8

Draai de moer op de top van elke bout naar rechts met behulp van een tang , totdat de moer niet meer draaien . Door deze moer , breiden de grijpers langs het onderste gedeelte van de bout die greep het beton en voorkomen dat de bout van coming out .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/home-safes/1002082618.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.