Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een veilige Bolt een betonnen vloer & Tapijt

Bolting een veilig neer op een betonnen vloer kan een moeizame klus zijn , maar je zult dankbaar zijn dat je deed als je huis is ooit ingebroken worden . Gewoon een punt om op te noemen --- niet alle kluizen zijn even gemaakt . Sommige zijn ontworpen om brandveilig te zijn , sommige zijn ontworpen om inbraakwerend zijn , en sommige hebben de mogelijkheden van beide . Hou dit in gedachten bij het zoeken naar de perfecte veilig voor uw needs.Things je nodig hebt
Safe
Bouten
Plug in boor
Scheermesje
Marker
Stofzuiger
Hammer
Toon meer instructies
1

Bepaal waar u wilt dat uw veilig gelegen . Vergeet niet dat de achterkant en zijkanten van de kluis zijn meestal niet zo dik als de voor-en bovenkant van de kluis , dus een hoek kan een goede optie zijn . Niet zet je veilig in een openbare ruimte van uw huis, zodat iedereen weet dat je het hebt. Het algemene idee is dat als je een veilige , heb je waarschijnlijk iets waardevols erin gaan zetten .

Zet Pagina 2 uw kluis waar je wilt dat het is. Open de deur van de kluis en markeer de gebieden waar de gaten zijn . In het algemeen , brandwerende kluizen hebben een gat in het midden van de kluis , terwijl inbraakwerend kluizen hebben een gat in elke hoek . Gebruik een zwarte stift om de gaten te markeren en dan verhuizen de kluis uit de weg .
3

Met behulp van een scheermes , snijd het tapijt weg van de gebieden waar de gaten zich bevinden. Het is veel makkelijker om verder te gaan en snijd het tapijt . Als u probeert te boren doorheen, kunnen de vezels van het tapijt verbinden uw boormachine . Het gat in het tapijt moet ongeveer de grootte van een kwart of vijftig - cent stuk .
4

Boor de gaten voor uw kluis . Zorg ervoor dat uw boor is geschikt voor beton en is dezelfde diameter als de bout . Als u niet zeker bent , kan uw lokale hardware winkel geven u wat hulp . Boor de gaten ongeveer drie of vier centimeter diep voor een goede greep . Met behulp van een boor die stekkers in de muur zal meer macht dan een batterij-aangedreven boor hebben .
5

Zuig het stof uit de gaten en zet de veilige terug op zijn plaats . Lijn de gaten in de kluis met de gaten in de vloer .
6

omlaag Duw de bouten in de gaten . Als er een weerstand , tikt u op de bouten een paar keer met een hamer . Draai de moer , dat is gelegen op de top van de bout met een tang . Aandraaien van de moer op de bout breidt de huls rond de bout zodat het helemaal vult het gat dat je geboord en stelt de veilige permanent .

Hoe te Vervanging Toetsen voor een Sentry Safe Get

Sentry produceert een breed scala van veilige producten, waaronder kisten, bestand kluizen , persoonlijk , thuis en thuis /kantoor kluizen , kluizen beveiliging , kluizen , kanon kasten en commerciële kluizen . Naast enige sleutel - sloten , sommige Sentry combinatie en elektronische kluizen toetsen ook als een secundaire vergrendeling . Omdat mensen vaak verliest of misplaatst sleutels, Sentry bi

Meer dan ooit