Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> thuis Brandkasten >> Content

Is Electronic , Dial of Key de beste op een Home Safe

? Kluizen zijn gebruikt voor honderden jaren aan waardevolle spullen veilig te houden. Traditionele draaischijf of sleutelkluizen kosten zo weinig als $ 50 , volgens Home Security Center. Voor een premie , de aanschaf van een kluis met een elektronisch slot . Identificatie

elektronische vergrendeling kluizen zijn de meest veilige totale , volgens SurveillanceForSecurity.com . Met sleutelkluizen , kunnen dieven de sloten te halen of te stelen van de sleutel . Met kluizen wijzerplaat , kan de wijzerplaten worden gesponnen en de nummers gemanipuleerd .
Overwegingen

elektronische kluizen zijn de nieuwste type woning veilig en dus de minst begrepen door security consultants . Ook zult u meer onderhoud , zoals het veranderen van de accu een keer per jaar hebben . Als u uw wachtwoord onjuist fives keer op rij , zal de kluis niet open voor vijf minuten , volgens VaultAndSafe.com .
Tip

SurveillanceForSecurity suggereert het gebruik van de soort veilig u zich het meest comfortabel gebruik . Als je artritis , kan het de kosten waard zijn om een kluis met een touchpad te selecteren . Indien elektronische kluizen zijn te ingewikkeld of omslachtig , een sleutel slot veilig is handiger.


From:http://tuin.98905.com/home-safety/home-safes/1002016432.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.