Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Safety >> thuis Brandkasten >>

Hoe maak je een combinatie voor een Brinks brandveilig Get

In veel gevallen is een huis brandveilig vereist zowel een sleutel en combinatie code . Als u de combinatie code hebben verloren om uw veilig, maar hebben nog steeds de sleutel , kunt u een override code rechtstreeks van de fabrikant te verwerven. Het bedrijf dat de Brinks brandveilig produceert is nu bekend als Honeywell en is gevestigd in Californië. Met de juiste informatie , het krijgen van een nieuwe combinatie voor uw kluis moet worden in een handomdraai . Instructies
1

Zoek het model -en serienummer van uw veilig en schrijf ze op. Het model nummer moet worden aangebracht op de veilig op een gegraveerde metalen plaatje , en het serienummer wordt gevonden of in een soortgelijke label of op de doos met uw kluis .

Schrijf 2 down het sleutelnummer voor uw kluis . Dit nummer is te vinden op zowel uw veilige sleutel en de hulpdiensten noodsleutel .
3

Contact Honeywell klant ondersteuning op 1-800-223-8566 . Het kantoor is geopend 7:30-16:30 Pacific Standard Time , maandag tot en met vrijdag .
4

Leg uw situatie aan de vertegenwoordiger en hen voorzien van de veilige identificatie- informatie die u hebt opgeschreven vorige stappen. De telefonische ondersteuning rep moet in staat zijn om u door het verwerven van een nieuwe combinatie voor uw kluis .

Gemakkelijk Homemade Locker Storages

Lockers zijn nuttig voor het opslaan van een verscheidenheid aan items in een kleine ruimte . Terwijl de school kluisjes en een fitnessruimte lockers formeel zijn gebouwd kaartenbakken met deuren en de mogelijkheid om te vergrendelen , kan een eenvoudige locker gemakkelijk worden gemaakt met huishoudelijke artikelen . Verbeelding , materialen en ruimte allemaal een rol gaan spelen bij het maken va

Meer dan ooit