Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Home-toets Vault

Toetsen kunnen verloren of gestolen op elk moment , vooral als in het openbaar. Veel huiseigenaren echter geconfronteerd met het risico van onbevoegd gebruik van hun voertuigen of machines van familie en vrienden . Een oplossing voor dit probleem is een zelfgemaakte Sleutelkluis . Het houdt niet iedereen gegeven de combinatie veilige afstand van de toetsen - en de verleiding om te rijden of gebruik gevaarlijk materiaal dat ze niet gekwalificeerd om te werken . Wat je
Metalen doos ( zware constructie ) nodig Electric boor met 3/8-inch metalen bit
Permanent marker
schone doek
3 3 -inch hout schroeven
Fender ringen
Combinatie hangslot
vervoer bouten en moeren (afhankelijk van de installatie )
Toon meer instructies
1

zoeken of de aanschaf van een stevige metalen doos die groot genoeg is voor alle uw sleutels met een beetje extra ruimte voor extra items die je misschien later toevoegen . De doos moet van een stuk stalen constructie , bij voorkeur samen geklonken dan samen geschroefd . Het moet een scharnierend deksel met scharnieren geklonken plaats ( bij voorkeur aan de binnenzijde van de doos ) hebben . Het deksel moet hebben in het nauw gedreven randen toe te voegen aan zijn kracht . Een goed voorbeeld van , zoals box is een stalen munitie container , beschikbaar voor pence op de meeste pistool shows , veilingen of on-line. Kopen van 2

Zorg voor een cijferslot van een lokale hardware winkel die u vertrouwd bent werken , en die gemakkelijk te gebruiken . Velen hebben instelbare combinaties , zodat u uw eigen unieke ( en onvergetelijk ) combinatie kan kiezen. Duurdere modellen hebben opgeworpen cijfers of letters op de wijzerplaat , waardoor je zelfs werken het hangslot in het donker , als je vingervlugheid toelaat .

Plaats
3 de combinatie slot naast de metalen doos op een tafel . Probeer verschillende configuraties van de doos /lock setup totdat je er een die je de voorkeur geeft . Bijvoorbeeld , kunt u de doos bevestigd aan een vaste kastenwand , met de scharnieren aan de linkerkant , of u kunt de scharnieren liever aan de onderkant van de doos met hangslot aan de bovenkant voor een achter -de-deur gemonteerde configuratie . Bepaal wat voor u werkt .
4

Boor verschillende gaten in de achterkant , zijkant , onderkant of bovenkant van de doos als nodig, zodat u veilig kunt bevestigen aan een muur, deur of counter-top zoals gewenst . Vervolgens , aan de ene kant van de doos - meestal tegenover de deur scharnier - boor een 3/8-inch gat. Boor een gat door de kluisdeur . Dit zal u toelaten om het hangslot HASP dan gesloten voegen , het veiligstellen van de deur . Vergeet niet , een gat moet worden door middel van de kluisdeur , moet het andere gat worden geboord door elk oppervlak, behalve de deur . De twee gaten moeten zo ver als de afstand tussen de twee uiteinden van het hangslot HASP zijn. Zoals ze zeggen , meet twee keer , een keer boren .
5

Monteer de sleutel kluis in de gewenste locatie . Als de muur bevestigd , gebruiken 3 -inch hout schroeven direct gedreven in de houten studs gelegen binnen de muren . Als de deur gemonteerd , maken gebruik van zware slotbouten , met de ringen en moeren aan de binnenkant van de kluis . Tafel - , bureau - of - kast gemonteerd locaties dicteren dat slotbouten van specifieke lengte worden gebruikt , Vergeet niet om altijd te monteren de ringen en moeren aan de binnenkant van de kluis , zodat ze niet kunnen worden verwijderd door een sleutel - op zoek naar individu.

6

Zet de sleutel kluis aan de muur , en draai alle bevestigingsmaterialen. Schuif de vergrendeling HASP mechanisme door de twee gaten in de doos en zet deze stevig op elkaar . Ontgrendelen van de doos , plaats de gewenste toetsen in de kluis , en vervolgens de deur op slot . U bent nu beveiligd tegen onbevoegd gebruik van een versleutelde apparaten die u kiest .

Problemen met Sentry kluizen

Sentry kluizen worden het meest gebruikt in het huis of kantoor op te sluiten kostbaarheden of voorwerpen die een gevaar voor de veiligheid van kinderen ( zoals vuurwapens ) kan zijn . Na het installeren van het apparaat , kunt u beginnen om problemen met het openen van uw veilig ervaren. Na een aantal eenvoudige stappen en het uitvoeren van je eigen onderhoud bespaart u tijd , geld en frustratie

Meer dan ooit