Huis Tuin

Huis Tuin

Key Control Procedures Leger Magazijnen

Key controleprocedures Leger magazijnen worden beheerst door Verordening 385-5 en AR 190-11 leger. Volgens het beleid van het Leger , kunnen de sleutels alleen worden vrijgegeven aan bevoegd personeel dat een Ministerie van het Leger formulier 5513 moeten ondertekenen erkennen hun ontvangst . Bij terugkeer van de magazijn -toetsen , moet het personeel opnieuw aan te melden een DA Form 5513 . Functie

Sleutels en sloten worden gebruikt om onbevoegde toegang tot eigendom van het Leger te voorkomen . Essentiële controle procedures zijn ingevoerd om ervoor te zorgen dat zelfs bevoegd personeel verantwoordelijk voor hun bezit van magazijn sleutels worden aangehouden en voor het materiaal dat ze toegang .
Identificatie

DA Form 5513 is getiteld " Key Control en de inventaris . " Elk magazijn sleutel is gegeven een aangewezen nummer , en de persoon die verantwoordelijk is voor de controle van alle toetsen kan personeel toestaan ​​om te tekenen voor de ontvangst van een sleutel . Een DA Form 5513 biedt ruimte om te tekenen voor een sleutel die bestaat uit: sleutel nummer , datum /tijd uitgegeven , de gedrukte en ondertekende naam van de emittent , de gedrukte en ondertekende naam van de persoon die de sleutel werd afgegeven aan , de datum en tijd van de sleutel was teruggekeerd en de gedrukte naam en handtekening van de persoon aan wie het werd teruggestuurd .
Voordelen

Key controleprocedures Leger magazijnen dienen om verantwoording te behouden van alle bezittingen van het Leger . Ontbreekt apparatuur , een DA Form 5513 stelt commandanten om de laatste persoon die toegang heeft tot de items had ontdekt .

Hoe de combinatie op een uitvoerend Wijzigen

De Sentry executive veilig helpt uw kostbaarheden en belangrijke documenten te beschermen tegen diefstal. Er zijn combinatie - en elektronische vergrendeling executive kluis. De combinatie van de combinatie executive kluis kan niet worden gewijzigd , maar de elektronische vergrendeling executive veilig is voorzien van een gebruiker code die je zo vaak kunt veranderen als je wilt. De gebruikerscode

Meer dan ooit