Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de Combinatie op een Star Floor Wijzigen

. Verstrekken van brand , inbraak en bescherming van het water , is de Star Floor Safe gemaakt door American Security Products Co , dat is het maken van een kluis sinds 1948 Het heeft een deur die vergrendeld door drie bouten , die elk meer dan 25.000 pond om te scheren en een UL groep II sleutel veranderlijk slot. Hoewel kluizen kunnen verschillen in stijl en plaatsing van de sleutel , de methode voor het wijzigen van de combinatie op een sleutel veranderlijke drie grendelschoten is in de gehele industrie . Om de combinatie op de Star Floor wijzigen, moet u de huidige combinatie kennen en de verandering sleutel bezitten. Als je dat niet doet , moet u contact opnemen met een lokale veilig dealer . Wat je
Bestaande combinatie nodig
Verander sleutel
Toon meer instructies
Het verwijderen van de huidige Combinatie
1

Kies het bestaande combinatie op uw Star vloerkluis en verwijder de deur van de kluis. De volgorde is vier keer naar links voor het eerste nummer , drie keer naar rechts voor het tweede nummer , en twee keer naar links voor laatste nummer , en ten slotte langzaam naar rechts totdat je niet meer kunnen draaien . Een fout is gemaakt als de wijzerplaat niet stopt . Kopen van 2

Onderzoek de deur en sloten voor alles wat zou kunnen leiden tot het slot systeem niet soepel lopen. Veeg schoon en smeer indien nodig .

Dial
3 de bestaande combinatie om de wijziging markering bevinden zich rechts of links van de opening merk op de wijzerplaat . Stop bij het ​​derde nummer .
4

Steek de verandering sleutel in het sleutelgat aan de voorzijde van uw Star Floor Safe. Als de sleutel niet verder in de hele weg , kunt u per ongeluk gestoten de knop op een verkeerd nummer . Herhaal indien nodig .
5

Draai de sleutel naar links een kwart -turn . Zo zal de wijzerplaat /wielen van de bestaande combinatie .
Installling de nieuwe combinatie
6

Dial in uw nieuwe combinatie te beginnen met vier afslagen naar links, stoppen bij het eerste nummer .
7

Draai de knop naar rechts , stoppen bij het ​​tweede nummer op de derde keer.
8

Draai de knop naar links opnieuw aan stoppen bij het ​​derde nummer op de tweede keer rond .
9

Draai verandering sleutel naar rechts een kwart - draai te vergrendelen in de nieuwe combinatie . Verwijder de sleutel en bewaar deze op een veilige plaats .
10

Test de nieuwe combinatie met de opening markering op de knop voordat u de deur terug naar de kluis. Terug de deur van uw Star Floor Veilig en slot.

Hoe te openen een Liberty Gun Safe

kluizen Liberty pistool zijn brandwerende stalen kluizen die uw vuurwapens of eigendom kan beschermen voor maximaal twee en een half uur tijdens een brand , afhankelijk van het modeltype van de kluis . De Liberty pistool kluizen zijn uitgerust met een drie - combinatie mechanisch slot . Om het slot te openen , moet u het nummer in de juiste combinatie met de juiste procedure.Things Je Safe combin

Meer dan ooit