Huis Tuin

Huis Tuin

Tips en trucs voor het verbergen Brandkasten at Home

Het hebben van uw kluis ontdekt , genomen of zelfs geleegd , verslaat het doel van het opslaan van uw kostbare bezittingen in een kluis in de eerste plaats. Houd je veilig in een onopvallende of verborgen plaats in uw huis maakt het moeilijker voor inbrekers of zelfs kinderen om het te vinden en daarom proberen te nemen of te openen . Je kunt maken , kopen of vinden voorwerpen en plaatsen in uw huis die je veilig zal verbergen . Goedkope Hiding Spaces

Er zijn verschillende manieren om je veilig te verbergen dat goedkoop en efficiënt aan te schaffen zijn . Smart Money Daily en The Simple Dollar beide beweren dat het verbergen van geld en kostbaarheden is het makkelijkst als ze in een onopvallende plek die eigenlijk in het zicht. Klokken met holle rug en boeken met holle interieurs worden vervaardigd om kleine kluizen tegemoet . Economie - en kleinbedrijf potten worden vervaardigd zonder bodem of met een verwijderbare bodem . Deze potten zijn vaak geschilderd op het interieur en zijn gelabeld als pindakaas of ander gemeenschappelijk punt , maar kan passen binnen kleine kluis. De prijzen voor deze verbergen ruimten verschillen per fabrikant en verkoper , maar zijn goed onder $ 25 vanaf januari 2011 .
Dure Hiding Spaces

verbergen kluis in het zicht mag duur zijn , vooral als u een grotere veilig of wilt u een meer geavanceerde schuilplaats mechanisme te kopen speciaal voor mensen op zoek naar uw kluis uitvluchten . Schilderijen zijn gemaakt met een kluis aan de achterkant van het schilderij . U moet het schilderij te installeren op uw muur, zodat het veilig is verzonken in de muur en het schilderij dekt de kluis. Ook beschikbaar voor aankoop zijn kluizen die er uitzien als stopcontacten en kan alleen worden geopend door het losdraaien van de " uitgang " van de muur. De prijzen op deze producten variëren, maar met ingang van januari 2011 zijn vaak meer dan $ 25 .
DIY schuilplaatsen

Als je niet het gevoel dat zelfs een besteding paar dollar voor een schuilplaats nodig is, kunt u gemakkelijk een schuilplaats van eenvoudige huishoudelijke artikelen . Zo kan een kleine kluis worden verborgen in uw garage of keuken zonder enige aandacht te trekken door het te plaatsen in een leeg blikje frisdrank doos . U kunt ook verbergen uw kluis onder dekens of handdoeken in de linnenkast of in een lege doos bestempeld als bevroren lasagne of hamburgers in de vriezer .
Tips

Don ' t verberg je veilig binnen iets dat waardevol is . Bijvoorbeeld, als je een oude stereo-installatie , grote vaas of sarcofaag , niet een veilige plek erin. Als je toevallig worden ingebroken , kunt u vinden dat de indringer waardevolle voorwerpen zal niet weten dat ze een veilige bevatten .

Hoe maak je een Sentry Safe 1100 Unlock Without a Key

De Sentry Safe 1100 serie is een brandwerende en compacte veilig voor de opslag van kostbaar, klein , toegankelijk kostbaarheden . De Sentry 1100 wordt geleverd met een sleutel slot dat het deksel is bevestigd aan de zaak . In geval van een brand zal het deksel dichten zichzelf uit , het beschermen van uw waardevolle spullen . Het sleutel -slot houdt alleen gesloten deksel en is niet bedoeld om te

Meer dan ooit