Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een False Floor voor een veilige Build

Het creëren van een valse vloer op de bodem van een veilige voegt een andere laag van bescherming voor uw waardevolle spullen . Deze bijzondere vorm van beveiliging is het meest effectief tegen degenen die al toegang tot uw kluis , zoals werknemers of familieleden hebben , en kan nuttig zijn voor het verbergen van cadeautjes . Als een inbraak afschrikmiddel , kan een dubbele bodem uw ​​kostbaarheden te beschermen voornamelijk in de vloer gemonteerde kluizen die niet kunnen worden verplaatst . Deze valse basis kan nog effectiever , tijdens een overval , wanneer er weinig tijd voor de dief om de inhoud . Wat je
Stanleymes
meetlint nodig
1 - op - 1 vierkante inch pluggen
1/8-inch boord
Boor met Bits 1 -inch houtschroeven
Zag
Timmerwerk nietmachine
Zware magneten
Lijm
tapijt overblijfsel
Toon meer instructies
1

Snijd het tapijt dat lijnen de binnenkant van de veilig langs de wanden ongeveer 1 duim van de bodem . Trek het tapijt en leg het opzij . Als er geen tapijt in de kluis , de aanschaf van een low - tapijt overblijfsel en snijd het aan de inwendige afmetingen van de kluis , plus 1 cm in elke richting . Kopen van 2

Meet de inwendige afmetingen van de veilig . Snij twee 1 -by - 1 inch pluggen aan dezelfde dimensie als de lengte van de kluis is . Snijd een 1/8-inch-thick boord om dezelfde breedte en lengte als het veilig is.

Plaats 3 de raad op de top van de twee pluggen met hun afmetingen in dezelfde relatieve posities zouden ze in de kluis. Boor drie gaten door de raad van bestuur en in elk van de pluggen. Bevestig het bord om de deuvels met 1 - inch hout schroeven .
4

Strek het tapijt over de bovenkant van het bord en de kant van de pluggen en nieten aan de zijkant van de pluggen stevig . Ruimte de nietjes om de 3 centimeter .
5

Dwing het platform om te passen binnen de veilige voor een goede pasvorm . Trek het tapijt en sneed een klein bedrag van de lengte van de pluggen en de multiplex als ze niet binnen de veilige passen .
6

Verwijder de valse vloer en plaats een zware magneet op het centrum onder in de kluis . Vastlijmen . Plaats een zware magneet tegen de onderzijde van de tussenbodem , zodat het wordt aangetrokken door de magneet vloer . Vastlijmen tegen de valse bodem . Vervang de dubbele bodem in de kluis en knus het tapijt eroverheen .

Hoe te openen een Major Safe Zonder de Combinatie

Major Safe Company verkoopt modellen van kluizen die u kunnen helpen uw belangrijke eigendommen en waardevolle spullen achter slot en grendel , veilig tegen diefstal en roof . Echter, als je de combinatie hebt verloren of vergeten , of als je nooit wist, kunt u niet in staat zijn om uw Major safe te openen op de traditionele manier . U hebt toegang tot verschillende hulpmiddelen om je Major veilig

Meer dan ooit