Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Safety >> Home Alarm Systems >>

Hoe kan ik een sensor voor uw Home Security System Kies

Home security sensoren bestaan ​​bewegingssensoren , glasbreuk detectoren , deur en raam schakelaars , koolmonoxidemelders , en rook en warmte detectoren. U hoeft niet elke sensor gebruiken om een ​​veilig thuis te hebben, noch heb je een sensor in elk deel van uw huis. Strategische plaatsing zal de job.Things je nodig hebt of Glass Breaking sensor /detector
deurschakelaars
Raam Schakelaars doen
koolmonoxidedetector Motion Sensor
Monitoring Company of Alarm System Control panelen Alarmsysteem Keypads
Alarmsysteem Sirenes
Alarmsystemen
hitte en rook detectoren
Toon meer instructies
uitvoeren Vooronderzoek
1 < p> Onderzoek binnen en buiten uw huis. Bepaal de nabijheid van uw huis naar de buren en de straat . Heeft buren en voorbijgangers hebben een duidelijk beeld van de ramen ? Die ramen zijn niet waarneembaar ?

Beslis 2 die deuren en ramen zullen worden gecontroleerd door een sensor . Je moet ramen die niet in het licht van de straat , aan de achterzijde van het huis , in de donkere hoeken van het huis en verstopt achter struiken te selecteren .

Denk 3 over de levensstijl van uw familie. Heeft u een grote pet ? Weet leden van de familie vaak streven naar een midnight snack of kom thuis na iedereen slaapt ?
Selecteren van de sensoren
4

Selecteer genoeg deurschakelaars om alle invoer te dekken deuren van uw huis. Deurschakelaars zijn vaak magneet schakelaars. Wanneer een deur wordt geopend , een circuit is gebroken, en het beveiligingssysteem geactiveerd .
5

Bepaal hoeveel venster schakelaars die u nodig heeft . Je hoeft niet te ramen die kan worden waargenomen door de buren of van de straat te dekken . Ook in gedachten houden dat de magneet sensor het venster wordt geopend , breken niet detecteert .

Vergewissen
6 hoeveel zones uw beveiligingssysteem zorgt voor jou. Gezien het feit dat elke sensor is een zone , kunt u gebruik maken van alle venster schakelt u wilt zonder de grenzen van de zone vermogen van het beveiligingssysteem ?
7

Gebruik - glasbreuk detectoren voor sommige kamers , in plaats van het venster schakelaars , het aantal sensoren u gebruikt beperken . ( One- glasbreuk sensor kan betrekking hebben op alle ramen in een kamer. )
8

Gebruik een bewegingssensor die de trap naar de tweede verdieping of een gang naar de slaapkamer gebieden te dekken . Als je een huisdier hebt , installeer de sensor wat hoger dus zal het niet worden geactiveerd door het huisdier. Sommige bewegingssensoren onderscheid tussen een huisdier en persoon .
9

Neem een ​​toetsenbord naar boven of naar beneden de hal bij de slaapkamers , zodat een lid van de familie de bewegingssensor kunt uitschakelen als hij of zij heeft een hang naar een snack.
10

Zet een toetsenbord bij de voordeur zodat aa familielid die na iedereen thuiskomt slaapt kunt de bewegingssensor . Met een toetsenbord ook naast de slaapkamers , de terugkerende familielid kan de bewegingssensor weer inschakelen voordat u een slaapkamer .
11

Overweeg een koolmonoxidemelder als uw huis is voorzien van gas nutsbedrijven en /of een aangrenzende afgesloten garage . Deze apparaten maken gebruik van een elektro - chemische middel van detectie aan koolmonoxide voelen en worden vaak geplaatst in de buurt van een gas oven en slaapgedeelte .
12

Overweeg een brand /rook /warmte -detector .
< br >

Hoe maak je een batterij vervangen in een Honeywell Alarm Systeem

Honeywell produceert vele soorten van thuis inbraak alarm systemen ontworpen om de lokale politie en brandweer waarschuwen in geval van een noodsituatie. Een Honeywell alarm systeem is gebaseerd op een oplaadbare batterij back-up die stroom levert aan de alarminstallatie als de stroom is uitgeschakeld om het huis . De accu bevindt zich in de alarm dienst paneel , dat is een paneel dat lijkt op uw

Meer dan ooit