Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te bereiden uw huis When You Leave op Vakantie

Het verlaten van uw huis onbeheerd kan enigszins zorgelijk en vaak stress creëren wanneer je moet ontspannen . Naar aanleiding van de voorzorgsmaatregelen in dit artikel moet u toestaan ​​om uw geest helder , ontspannen en genieten van uw reis ! Wat je nodig hebt
Extra sleutels van de voordeur
Timers voor radio's en lampen
hangsloten voor poorten

Toon meer instructies
1

Informeer uw buren van de exacte data vindt u op vakantie zijn gegaan. Vraag hen om naar te kijken voor verdachte activiteiten rond uw huis . Kopen van 2

Laat een sleutel van je voordeur en alarmnummers voor uw vakantie bestemming met een vertrouwde buur of vriend die bereid is om uw huis te kijken en voer indien nodig.
3

Als u zal worden gegaan meer dan twee tot drie dagen , afspraken maken om uw krant en postbezorging gestopt of opgepikt door een vertrouwde buur of vriend .
Goedkope 4

Stel automatische timer voor diverse verlichting binnen en buiten het huis . Stel hen voor uw TV en radio ook. Dit zal leiden tot de illusie iemand thuis is .
5

Houd de airconditioner of verwarming op , maar pas de thermostaat zodat het bespaart energie door het niet lopen zo vaak . Koud weer moet de verwarming worden ingesteld op een lagere graad. Warm weer vereist dat de airconditioning een hogere mate te worden ingesteld .
6

Als u langer dan een week zal worden gegaan , te verwijderen items uit de koelkast die kunnen bederven . Plaats deze items in een externe garage houder . Vraag een buurman om het uit te nemen op uw opgegeven prullenbak dagen .
7

Als u zal worden gegaan meer dan vijf dagen , afspraken maken voor iemand om uw gras te maaien . Deze dienst kan alleen nodig zijn tijdens de lente en de zomer .
8

Mute het belsignaal op de telefoon, zodat onbeantwoorde oproepen onopgemerkt aan anderen. Als u een antwoordapparaat maching , schakel het volume , zodat niemand kan een beller een bericht inspreekt horen .
9

Lock de garagedeur . Als de deur heeft een automatische opening apparaat, moet u het.
10

Doe alle hekken of deuren van uw woning .
11

om water te besparen en overstromingen te voorkomen , zorg ervoor dat alle kranen binnen en buiten de woning worden uitgezet en geen water druipt . Als het vriest is in de prognose , laat de kranen iets druipen en kastdeuren open voor kapotte leidingen te voorkomen . U kunt ook iemand die u vertrouwt aan te zetten de kranen als een vorst wordt verwacht te vragen .
12

geen waardevolle spullen Plaats in een afgesloten kluis of brandkast .
13

Indien mogelijk , laat een auto in uw oprit , of vraag een buurman om daar te parkeren op de gelegenheid.
14

Doe een laatste wandeling door vlak voordat u vertrekt om zorg ervoor dat je geen van gemiste deze stappen . Maak een checklist van deze stappen en afvinken elk item als u door uw huis lopen .

Soorten Inbraak Alarm

Veel bedrijven en huiseigenaren beschermen hun eigenschappen met inbraakalarm. Een alarmsysteem bestaat uit een hoofd- controle-eenheid , een sirene of een sirene en een detectie-apparaat . Het paneel functies beheersing als het elektronisch brein van het alarmsysteem . Het ontvangt signalen van detectieapparatuur en bepaalt wat de volgende cursus van actie is na verwerking van de informatie . Thu

Meer dan ooit