Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Home Alarm Systems >> Content

Alarmsystemen kan erg duur en hoofdzakelijk voor binnenshuis toepassingen

Hoe maak je een reis -Wire Alarm maken . Buiten kun je heel eenvoudig alarmen gebruiken om u te waarschuwen voor de aanpak van anderen. Een van de eenvoudigste en meest effectieve is een trip - wire lijn aangesloten op een mechanisme van waarschuwt u van iemands aanpak. Gebruik deze als in de woestijn om u op de hoogte van indringers mens of dier te houden , ze zijn. Instructies
1

Selecteer een locatie om de struikeldraad ingesteld . U moet een locatie waar iedereen je benaderen zal moeten lopen vinden . Aangezien zij door , zullen hun voeten de lijn vangen en reis het alarm. De locatie moet worden waar de lijn ongezien zal op een toevallige blik .

Take 2 het ene uiteinde van de reis lijn en bevestig deze aan een vaste locatie . Deze locatie kan een boom , wortel of rock zijn. Het moet gewoon stabiel genoeg te zijn , zodat het niet zal bewegen als de trip lijn trekt over het alarm door een passerende voet .

Strek
3 de lijn over de route en bevestig deze aan de alarm. Het alarm kan een reeks van lawaaierige blikjes of het kan een sirene die moet klinken wanneer de lijn activeert het alarm. Het alarm moet zelfstandig zijn, maar zijn luid genoeg om u te melden dat iemand is voorbij het. Voor deze toepassing , een reeks van blikjes illustreert de principes .
4

String blikjes over een web- netwerk opgehangen tussen twee bomen . Wanneer het alarm wordt geactiveerd , zal de blikken geluid maken als ze elkaar raken.


From:http://tuin.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1002082462.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.