Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Home Alarm Systems >> Content

Hoe maak je een alarmsysteem Ontwapen

Startpagina alarmen zijn een grote troost voor uw veiligheid en beveiliging . Echter , af en toe het alarm wordt een ongemak , zoals wanneer hij per ongeluk wordt geactiveerd of als er een groot aantal mensen komen en gaan van uw huis . In deze gevallen , het is een goed idee om te weten de twee belangrijkste manieren om uw huis alarm uit te schakelen . Lees verder om te leren hoe u uw huis alarm systeem uit te schakelen . Instructies
1

Typ uw alarmcode in het toetsenbord als uw alarm is per ongeluk uitgeschakeld. Vaak , in momenten van afleiding of wanneer het hebben van mensen die niet bekend is met uw systeem het huis binnen , gaat het alarm af wanneer er geen noodsituatie. Zorg ervoor dat uw hele huishouden kent de code . Kopen van 2

Wacht buurt van de telefoon nadat u de code hebt ingevoerd en het alarm uitgeschakeld . Als extra voorzorgsmaatregel , zullen de meeste beveiligingsbedrijven je telefoon zodra uw alarm is uitgeschakeld. Je zult voor een andere code worden gevraagd om ervoor te zorgen dat een vergunninghoudende woonachtig was , in feite , de persoon die het alarm uitgeschakeld .

Ga
3 naar optie uw huis alarmsysteem instellingen als u wenst uit te schakelen wanneer deze niet afgaat . Uw alarm moet een veilige manier van het uitschakelen van het systeem en de menu- instellingen zal een disable optie die je zou moeten gekozen hebben .

Selecteer
4 welk niveau van beveiliging dat u wilt uitschakelen in het menu. Afhankelijk van de complexiteit van uw huis alarm systeem, zult u kansen om de ramen , deuren , aparte verdiepingen van de woning en de rookmelders uit te schakelen . De meeste mensen hebben niet gekozen om de rookmelders te ontwapenen , tenzij er een specifieke reden , als wachten op de rook na het branden het diner op te helderen .
5

Voer uw geheime code om het uitschakelen van het alarm te voltooien .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1002082452.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.