Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Safety >> Home Alarm Systems >>

Informatie over Smart Homes

Slimme huizen staan ​​aan de rand van het worden mainstream. Steeds meer betaalbaar en handig , zal smart home technologie de manier waarop we leven radicaal te veranderen. Lees verder om te ontdekken hoe slim huizen werken , en wat ze kosten om te bouwen. Meer informatie over de toepassingen en toekomstige toepassingen van deze technologie , evenals enkele van de nadelen .
Wat zijn Smart Homes ?

In een notendop , smart homes sluit de apparaten en apparaten in uw huis , zodat ze op afstand kunnen worden bediend , en zelfs samen te werken. In het algemeen wordt smart home technologie gebruikt om verlichtingselementen , beveiligingssystemen, thermostaten , home computers en entertainment systemen aan te sluiten .

Een duidelijk voordeel van smart home technologie is gemak. Slimme huizen kunt u zetten de thermostaat , de deur openen , en zet de lichten als u veranderen in uw buurt. Smart Homes ook verbeteren van uw veiligheid . Wanneer u op vakantie bent , kun je de lichten aan en uit , alsof je thuis was draaien . Sommige slimme woningen melden hun eigenaren via e-mail of sms wanneer gebeurtenissen plaatsvinden , zoals de kinderen thuiskomen van school . U kunt zelfs live video van de activiteiten van de kinderen ' streamen naar uw telefoon .
Hoe werkt

vandaag smart homes communiceren met een combinatie van vaste en draadloze technologie . Apparaten kunnen met elkaar communiceren door middel van de elektrische bedrading in uw huis, of via radiogolven vergelijkbaar met Wi - Fi en mobiele telefoon communicatie . Sommige systemen maken gebruik van de ene of de andere methode ( bedraad of draadloos ) , maar deze systemen hebben de neiging om minder betrouwbaar als interferentie van andere apparaten in huis verstopt de communicatielijnen te zijn . De nieuwste systemen bieden een dual - mesh thuisnetwerk , wat betekent dat de signalen meer dan een manier om hun bestemming te komen .
Cost

Sinds de geboorte in 1975 , smart home technologie heeft steeds meer betaalbaar , en dus meer gemeengoed geworden , na verloop van tijd . De kosten van een thuisnetwerk systeem is afhankelijk van de mate van functionaliteit die u wenst te verkrijgen . Volgens een verhaal van MSNBC , zou een basis slimme thuisnetwerk in 2009 de kosten zo weinig als $ 8000 . Dit systeem zou zaken als verlichting , deursloten en uw thermostaat te controleren . De smart home technologie in Bill Gates ' huis kost $ 113.000.000 , maar is enorm uitgebreider.
Nadelen

Het gemak van slimme woningen verzenden van informatie via het internet naar cellulaire lucht golven maakt slimme huiseigenaren om informatie over hun huis vanaf elke locatie. Dit laat de woning kwetsbaar voor hackers, die alarmsystemen uit kan blijken of prive informatie die door het huis verzameld verkrijgen .

Smart Homes kan ook de privacy rijzen. Videobewaking kan een nuttig hulpmiddel zijn , maar constant toezicht maakt het vaak bewoners ongemakkelijk . Nogmaals, er is de mogelijkheid dat hackers toegang tot uw prive- videostreams . Zodra dat gebeurt , is er weinig regelen van wat er wordt gedaan met de video's .
Toekomst van Smart Home Technology

Wetenschappers en ontwikkelaars zijn enthousiast over de mogelijkheden die slimme technologie kan brengen . Stelt u zich eens in staat om mode advies te krijgen van je spiegel , ontvangt een SMS-bericht met een foto van de bezoeker bij de voordeur voordat je antwoord , of behang die tevens fungeren als een bioscoopscherm . Deze ideeën , en nog veel meer , zijn de begrippen die in beta-testen voor slimme huizen van de toekomst. Houden we met de Jones of de Jetsons ?

Hoe maak je een verborgen Alarm Zorg

Verborgen alarmen voor het huis of kantoor zijn de nieuwste trend in beveiligingssystemen . Veel mensen hebben ontdekt dat geluid-producerende alarmen met sirenes en hoorns kan ertoe leiden dat mensen de scène te verlaten , maar ze vaak terug wanneer het alarm cyclus eindigt en de geluiden te stoppen. Andere mensen hebben ook moeite met het identificeren van potentiële indringers of dieven . De op

Meer dan ooit