Huis Tuin

Huis Tuin

Wat is een Security System Alarm Zone

? Beveiligingssystemen zijn ontworpen om een alarm afgaat wanneer een sensor een inbraak of een brand is gedetecteerd . De controle-inrichting kan bepalen welke sensor werd ingegrepen omdat de sensoren zijn verbonden met zones , hetzij via een bekabeld circuit of een draadloze verbinding . Hard-wired Zones

meeste security consument systemen hebben zes of acht hard-wired zones . Deze zones zijn aangesloten op deuren, ramen , beweging , brandalarmen en andere sensoren .
Standard Zone Layout

Typische installaties plaatst de voordeur sensor op Zone 1 , de achterdeur op zone 2 , glazen deuren een andere zone , een bewegingsdetector op een andere , een groep vensters op een andere zone , enzovoort . Omdat veel systemen hebben een beperkt aantal zones , moeten sommige sensoren worden gegroepeerd .
Draadloos Zones

Draadloze beveiliging systemen kunnen slechts een sensor per zone . Ze zijn ook ontworpen om vele zones tegemoet . Een 32 - zone draadloze systeem zou rapporteren precies welke deur of raam werd geopend, ter dekking van maximaal 32 sensoren .
Visual Keypad Rapportage

een toetsenblok ook signaleert welke zone werd geactiveerd. Dit meestal wordt aangeduid met een nummer op het toetsenblok . Door het opzoeken van dat nummer op de lijst zone, die op een sticker op het toetsenbord moeten worden afgedrukt , dan weet je waar de sensor zich bevindt .
Audio Reporting

sommige draadloze systemen zijn ontworpen om activering sensor rapporteren door 'spreken' voor u zijn; deze worden vaak aangeduid als " praten systemen . " Als het venster van een kind wordt geopend , kan het systeem zeggen: " Sally's raam open . "
Toetsenbord Locatie

Vanwege zone rapportage, is het goed om een toetsenbord hebben in de master bedroom . Als een inbraak 's nachts plaatsvindt , zal het u helpen plannen hoe de inbraak verwerken .

Hoe maak je een Home ADT Security Aanmelden verkrijgen

ADT beveiliging is een leider in huis en bedrijf security monitoring . Het hebben van uw huis beveiligingssysteem bewaakt kunnen inbrekers af te schrikken en een duidelijk zichtbare ADT teken veiligheid is de beste manier om inbrekers weten dat uw huis wordt bewaakt . Misschien wilt u meerdere borden te plaatsen op verschillende locaties rond uw huis . Om tekens ADT verkrijgen, moet u een controle

Meer dan ooit