Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Home Alarm Systems >> Content

Hoe te installeren koolmonoxidemelders

Voor het koolmonoxide (CO ) -vergiftiging te voorkomen , is het belangrijk om CO-detectoren correct te installeren in uw huis. Koolmonoxidemelders moeten centraal gelegen buiten de slaapvertrekken en de buurt van de slaapkamer deuren. Een goede locatie zou zijn op de bovenverdieping overloop of gang buiten de slaapkamer deuren. U kunt ze ook installeren in elke slaapkamer en op elk niveau van het huis. Als uw gang boven is langer dan veertig voeten , installeer een aan elk uiteinde . Voor extra bescherming , installeer een twintig meter van brandstof verbrandende hitte sources.Things je nodig hebt Pagina 2 AA batterijen
Potlood Boor met 3/16-inch beetje
Flat schroevendraaier
Hammer
Toon Meer instructies
1

Open het batterijklepje en plaats de AA-batterijen . Zorg ervoor dat u de juiste polariteit . Een piep klinkt wanneer ze correct zijn geplaatst. Sluit het batterijcompartiment . Kopen van 2

Kies een locatie om het alarm te installeren. Het mag niet dichter dan vier meter van waar de muur en het plafond samenkomen .

Plaats 3 het papier sjabloon tegen de muur en markeer de gaten die u wilt gebruiken om de detector schroef te zijn de muur.
4

Boor de gaten voor de ankers die zijn opgenomen.
5

Plaats de ankers in de muur en tik met een hamer om ze flush te krijgen. < br >
6

Rijd de schroeven in de ankers tot de koppen worden blootgesteld een achtste van een duim .
7

Schuif het alarm op de schroeven .
8

houd de testknop totdat het LED-lampje knippert . Het alarm piept vier keer , te pauzeren en vervolgens piepen nog vier keer en het rode alarmlampje knippert als het apparaat werkt .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1002082354.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.