Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Home Alarm Systems >> Content

DIY Alarm Parts

Je hoeft niet elk onderdeel van een huis alarm afzonderlijk aanschaffen. Verschillende kits zijn beschikbaar op de markt die u in staat om een ​​huis alarm zelf te installeren . Deze kits zullen komen met alles wat je nodig hebt om het alarm te bedraden . Indien u graag een maandelijkse security dienst te kopen , veel kits bieden dat ook. Zodra u uw kit koopt, zult u een hoop kabels en apparaten die deel uitmaken van het alarm zien . Begrijpen een paar belangrijke onderdelen voor elk alarmsysteem voor het installeren van een. Raam en deur-sensoren

Alarmen werken door het plaatsen van magnetische sensoren op uw ramen en deuren . Deze sensoren zal het alarm het elektrisch circuit te lopen rond het huis . Zodra een deur of raam wordt geopend, zal het circuit onderbreken , en zal het alarm afgaan . Deze komen meestal in twee delen : . Een stuk dat kleeft aan het raam of de deur , en een stuk dat kleeft aan het raam of kozijn
Keypads

Het toetsenbord is het brein van uw alarmsysteem . Je zult in staat zijn om te activeren en deactiveren van het alarm van zijn toetsenbord . U zult ook in staat om alle extra functies van je wekker te programmeren via het toetsenbord . Dit betekent dat de vooraf activeren of deactiveren tijden die u wenst op te zetten , of een " huishoudster " codes die u wilt opgenomen. Als u een code te resetten , moet u ook doen door middel van het toetsenbord. Het moet in een gebied dat gemakkelijk ligt geplaatst . Rechts naast de voordeur is een goede plek , omdat je waarschijnlijk zal moeten een deactiveringscode onmiddellijk in zodra je thuis komt.
Behuizing Box

alarm ontstaat in een metalen behuizing doos meestal gelegen in de kelder , zolder of een kast . Dit is waar alle bedrading aangesloten op alle onderdelen van het alarmsysteem . Als er een verloren verbinding tussen uw alarm en een alarm of bel , het ontstaat meestal in dit vak. In de doos is ook een batterij gebruikt als uw alarm secundaire bron van macht .
Transformer

Direct naast het vak behuizing zal meestal een grote transformator aangesloten te zijn de wand . De transformator zal de spanning aftreden bij het passeren van je primaire energiebron naar uw alarmsysteem . De meeste alarmen zijn laag - voltage , dus een transformator is nodig om te zorgen dat u niet blazen een zekering . Als je een high - voltage alarm systeem, zult u niet de transformator nodig .
Bells of alarmen

verbonden met het alarmsysteem behuizing vak , door middel van draden , zal te bellen of alarmen . Wanneer een circuit wordt gebroken in het alarm -systeem, een van de klokken of alarmen rinkelen . U kunt zelf beslissen of u een stil alarm of niet willen . Een stil alarm zal een onderbreking in het circuit om bedrijfs van het alarm te melden. Andere alarmen zal een luide bel of alarm rinkelen terwijl bedrijf van het alarm ook wordt gemeld . Zorg ervoor dat de klokken of alarmen zijn gelegen in een plaats waar ze luid te horen . Ze in een afgesloten ruimte of kast is niet slim .
Batterij

Een oplaadbare batterij zal worden gehuisvest in de metalen doos . Deze batterij zal pas gaan werken als uw primaire bron van stroom uitvalt . Dus als de stroom sterft , uw alarm nog werken . Houd de batterij opgeladen is ten alle tijden , want als het niet is, zal het niet werken tijdens een stroomstoring .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1002082317.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.