Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe verander ik de code op mijn Wireless Garage Door Keypad

? Soms , om veiligheidsredenen of omdat je gewoon weet de code , moet u mogelijk de code op het draadloze keypad te veranderen voor uw garagedeur opener . Er zijn verschillende merken van de afstandsbediening garagedeur openers , en hoewel elk merk en model heeft zijn eigen instructies , zijn er een aantal fundamentele stappen die u kunt proberen om uw code te wijzigen . Hoe u uw toetsenbord Reset

Het eerste wat je hoeft te doen is om je toetsenbord te resetten en alle codes die in het systeem te wissen. Om het toetsenbord te resetten , opent u eerst het deksel om het toetsenbord ( als er een is ) . Voor sommige modellen moet u alleen het deksel halverwege te openen op het eerste. In andere gevallen kan je niet over een toetsenbord cover , of het is niet aangesloten op het coderingssysteem .
Wis de huidige code

U moet wissen of wissen van de huidige code van uw toetsenbord. Om dit te doen , druk op de nummer acht , of in sommige modellen , de nummer zes . Houd het nummer ingedrukt terwijl u op de knop Program . Sommige toetsenborden hebben een up - and-down pijl in plaats van een knop Program .

Als het nodig was voor u om het toetsenbord cover halverwege te openen , moet je nu opent het helemaal . Kijk voor een lampje dat aangeeft de code is gewist. Het licht knippert eenmaal en dan dooft .
Bereid het toetsenbord voor uw nieuwe Code

Op dit punt , moet u de toetsen programmeren met uw nieuwe code . Als je een toetsenbord cover , zorg ervoor dat het nu in de volledig geopende stand . Kijk voor een lichte tot een keer knipperen en dan gaan donker. Dit geeft aan dat u verder kunt gaan . In sommige modellen , hoeft u niet om dit te doen .

Vervolgens duw de drie, vijf en zeven sleutels in deze volgorde . Kijk voor een licht gaat branden en dan doven . Dit geeft aan dat u verder kunt gaan . Druk nu op de knop Program ( voor sommige modellen zult u niet nodig om dit te doen ) . Het dient te gaan branden en knippert een keer per seconde .
Voer de nieuwe code

Voer de nummers die je wilt voor uw nieuwe code door op deze cijfertoetsen. Bij de meeste modellen , zal een 3-8 genummerde code werken . Na het invoeren van de nieuwe code , druk op de Programma -knop om de code te accepteren . Het dient te gaan branden en knippert twee keer per seconde aan en dan dooft . Sluit het deksel op uw toetsenbord. Uw nieuwe code moet nu worden ingesteld .
Noteer de nieuwe code

Zorg ervoor dat je naar beneden de nieuwe code te schrijven en bewaar deze op een veilige plaats zodat u deze kunt ophalen . Heeft uw code niet geven aan iedereen die niet bevoegd is om uw garage of woning te betreden . Je moet ook opschrijven van de voorwaarden voor het hercoderen van uw toetsenbord , zodat u deze opnieuw kunt doen in de toekomst indien nodig.

DIY Alarm

Doe-het -zelf inbraakalarm systemen zijn doorgaans verwijzen naar alarmsystemen die u kunt monteren en zelf installeren . Dat betekent meestal een draadloos systeem , met componenten die verbonden te blijven met elkaar via radiosignalen in plaats van elektrische bedrading . Het elimineert de behoefte aan professionele installatie ( dat wil zeggen , loopt de kabel door je muren ) en kunt u het opze

Meer dan ooit