Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Safety >> Home Alarm Systems >>

Kan Brinks Home Security gebruikt worden in een appartement

? Brinks Home Security is een alarm installatie en monitoring bedrijf . Brinks , die haar naam heeft veranderd in Broadview Security installeert alarmsystemen in woningen en rekent een maandelijkse kost . Systeem

Brinks geeft een basis alarmsysteem installeren in uw huis voor een kleine eenmalige bijdrage .
Contract

Ze vereisen eigenwoningbezit en je moet een driejarig contract te ondertekenen en slagen voor een credit check.
eigenaar

Als u niet de eigenaar van het appartement, maar je kunt de eigenaar krijgen om het contract te ondertekenen , zullen zij een systeem te installeren in uw appartement .
Waarom

Alarm systemen zijn duur en vereisen een grote initiële inbreng van contanten aan de verkoper te betalen, de installateur en de kosten voor het systeem. Brinks Home Security vereist eigenwoningbezit en een contract om ervoor te zorgen dat ze hun initiële investering terug te verdienen .
Alternatieve

Als u niet zelf uw appartement en u bereid bent om te kopen zijn en installeren van uw eigen alarmsysteem u kunt het systeem bewaakt tegen sterk verlaagde tarieven. In sommige gevallen hoeft u niet om uw eigen huis of langs een credit-check ( zie bronnen sectie) . Controleer altijd met uw verhuurder voordat het installeren van een alarmsysteem in uw appartement .

Hoogte Vereiste voor Heat Detector

Thermische melders worden vaak gebruikt in combinatie met rookmelders , maar ze alleen voelen warmte geproduceerd door verbranding. Thermische melders zijn over het algemeen aan het plafond gemonteerd , dus hoogte-eisen weerspiegelen lokale bestemmingsplannen codes voor plafondhoogte . Terwijl hoogte-eisen zijn afhankelijk van de lokale jurisdicties , regelafstand eisen vallen onder federale richt

Meer dan ooit