Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Safety >> Home Alarm Systems >>

Alarm Monitoring Protocol

Iedereen wil zich veilig voelen in hun bedrijf of thuis , en velen geloven dat het installeren van een alarmsysteem zal hen voorzien van beveiliging . Alarmen zijn vaak lokale , wat betekent dat ze alleen overgaat binnen die locatie , of ze gebruiken het telefoonsysteem naar een aangewezen nummer , meestal een vertrouwde medewerker of vriend van de homeowner.Over dial de jaren professionele monitoring bedrijven die diensten 24 uur per dag , 7 dagen per week zijn zeer populair geworden . Het idee is dat er altijd een getrainde operator die in staat zijn om valse alarmen en echte noodsituaties controleren , met de politie -afdeling slechts een telefoontje verwijderd van de meldkamer zal zijn zal zijn . Monitoring en Alarm

Wanneer geactiveerd, een kennisgeving van de apparatuur is ongeveer 20 tot 30 seconden uitgezonden na het alarm begint te klinken . Dit is om het alarm eigenaar bieden een kans om het intoetsen van de juiste codering te sluiten voordat het alarm wordt geinformeerd als veroorzaakt door een ongeval.

Afhankelijk van de complexiteit van de software die de bewaking bedrijf gebruikt , diverse informatie zal verschijnen op de monitor van de exploitant. De essentiële gegevens over adressen, telefoonnummers en wachtwoorden zullen er zijn, maar het kan ook medische informatie , eventuele handicaps en leeftijden van de leden van het huishouden behoren .
First Call
< p > de eerste oproep om het huis /bedrijf gaat meestal uit van de meldkamer binnen 60 seconden vanaf het moment dat het alarm afgaat. Bij sommige alarmapparatuur de operator kan spreken en horen direct via het systeem belangrijkste box . Dit betekent dat er geen telefoon moet om te worden opgehaald en beantwoord.

Indien de exploitant bepaalt door te praten met een persoon met een juiste wachtwoord dat het alarm was in fout , dan is alles gereset en het wordt beschouwd als een nonincident . Als er een echte noodsituatie , zal de operator dan rechtstreeks met de lokale autoriteiten en leg de situatie uit . Als niemand de oproep beantwoordt of spreekt tot de exploitant , dan zullen veel staten en steden zijn nu die een nieuw protocol worden gevolgd om het grote aantal valse alarmen te verminderen .
Verbeterde Call Verificatie < br >

de eis voor een " tweede oproep " van de bewaking bedrijf staat bekend als "verbeterde oproep verificatie ( EVC ) . " Securityinfowatch.com schrijft dat , " ECV is een bewezen hulpmiddel bij het verminderen van vals alarm verzendingen . "
Second Call

Deze oproep gaat naar een nummer dat door het alarm eigenaar , en is vaak hun mobiele nummer . Het moet een getal die beschikbaar is en bewaakt 24 uur per dag . Als er geen antwoord , of het alarm eigenaar niet in staat is om een vals alarm te controleren, het bedrijf roept vervolgens de juiste instanties .
Call to Autoriteiten

Afhankelijk van de lokale noodcommunicatiesysteem , kan deze oproep rechtstreeks naar de 911 operator. Het toezicht exploitant zorgt voor de nodige informatie , zoals adres en de dichtstbijzijnde grote kruising . Als hun uitrusting dit toelaat, kunnen zij nog steeds de locatie voor elk significant geluid dat ze kunnen doorgeven aan de autoriteiten te volgen .
Opvolgen

Sommige alarm bedrijven zullen volgen binnen 48 uur te controleren op de klant . Zij zijn geïnteresseerd in het vinden van wat er werkelijk gebeurd is en als hun systeem een rol gespeeld bij het stoppen of minimaliseren van een incident .

Problemen met Intercom Systems

Telefoon entry systemen toestaan ​​dat anderen uw huis of gebouw te betreden met een telefoontje of een druk op een knop . De huiseigenaar kan het systeem gebruiken om de gasten te spreken op een deur of poort te laten voordat ze naar binnen Als je eenmaal hebt ingesteld uw apparaten , kunt u problemen met zoemende lijnen , code of gemiste oproepen hebt . U wilt het systeem naar behoren uitvoeren

Meer dan ooit