Huis Tuin

Huis Tuin

Wat wordt gebruikt om Bewegingsmelders Work

? Motion detectoren worden gebruikt voor het detecteren beweging zodat lampen kunnen aan of een alarm kan klinken . De meeste alarmsystemen hebben een of meerdere bewegingsmelders aangesloten worden om een betere beveiliging voor woningen en bedrijven te verstrekken . Motion

Modern bewegingsmelders eigenlijk detecteren de beweging van warmte . Wanneer een persoon of dier beweegt in de voorkant van een bewegingsmelder , zal de detector de verandering in temperatuur detecteren en een signaal voor het inschakelen van verlichting of het geluid van een alarm .
Heat

Heat verschijnt in het infrarode spectrum, dat is de reden waarom bewegingsmelders worden ook wel IR ( infrarood ) detectoren . Ze zijn ook wel PIR ( passief infrarood ) detectoren , omdat ze niet een signaal om beweging te detecteren .
Lens

Motion detectoren hebben een melkachtig plastic omhulsel dat is eigenlijk een lens genoemd een Fresnel-lens . Dit is hetzelfde type lens gebruikt op vuurtorens die zich richt en versterkt de energie die door het.
PIR

De passieve infrarood apparaat is een klein elektronisch component achter de lens die infrarode energie voelt . Warmte creëert een kleine spanningsverandering in de PIR -sensor en een afzonderlijke component meet de spanningsverandering .
Alarm

Als de spanningsverandering groot genoeg is , een signaal wordt verzonden naar een alarm of schakel verlichting .

Hoe het opzetten van een Wireless Home Alarm

Iedereen houdt ervan om zich veilig te voelen , maar soms extra voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen om veilig te blijven . Deze voorzorgsmaatregelen kunnen bestaan ​​uit de installatie van een beveiligingssysteem in het huis. Draadloze systemen worden steeds meer en meer populair en zijn eenvoudig in te stellen zodra ze in uw huis zijn geïnstalleerd . Lees verder om te leren hoe je een draa

Meer dan ooit