Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Home Alarm Systems >> Content

Home Alarm & Monitoring Systems

Om bezittingen en familieleden te beschermen tegen indringers , veel huiseigenaren wenden tot huis alarm -en monitoringsystemen . Dergelijke systemen combineren inbraakalarm en monitoring diensten aan huiseigenaren te waarschuwen wanneer een indringer heeft gebroken , terwijl ook het bellen naar hulpdiensten aan de woning. Functie

huis alarm-en monitoringsystemen meestal voorzien van een centrale toetsenbord om en uitschakelen van het systeem . Huiseigenaren gebruik van een persoonlijk identificatienummer of sleutelkaart wanneer ze vertrekken en terug naar huis om het aan en uit te schakelen . Wanneer gewapend , deze alarmsystemen verbindingen naar verschillende soorten detectoren , waaronder beweging en geluid , om te bepalen of inbraken plaatsvinden . Sommigen hebben hoorbare alarmen terwijl anderen stil alarm , en sommige bevatten ook bewakingscamera's . Tekenen van inbraak resulteren in het alarm af . Ondertussen , een signaal en alle relevante informatie , zoals een camera -feed , wordt doorgegeven aan een meldkamer via een speciale telefoon of computer lijn , waar opgeleide medewerkers bellen met de huiseigenaren en lokale overheden .
Betekenis < br >

een toenemend aantal huiseigenaren wenden zich tot huis alarm -en monitoringsystemen om hun bezittingen en familie veilig te houden , volgens een rapport van onderzoekers van de School of Criminal Justice Rutgers University . De markt voor dergelijke systemen is ongeveer $ 30 miljard en het groeit met een snelheid van tussen de 7 en 8 procent per jaar , merkte het rapport .
Voordelen
< p > Alarmsystemen helpen afschrikken misdaad , volgens het rapport Rutgers , waarbij wordt gekeken naar relevante statistieken over een periode van vijf jaar in Newark , New Jersey . Naarmate het aantal residentiële alarm in gebruik ging , het aantal woninginbraken daalde, de studie gevonden . Een ander rapport van de American Society of Criminology uitgebracht in 2007 bevestigt dat huis alarm en monitoring systemen in feite af te schrikken inbrekers .
Overwegingen

Factoren om te overwegen bij het selecteren van een huis alarm en monitoring systeem, inclusief up- front kosten , onderhoudskosten , reputatie van het bedrijf en responstijd . Typisch, bedrijven die huis alarm -en monitoringsystemen bieden bieden pakketten tegen verschillende prijzen .
Eigenschappen

Veel basispakketten bieden een alarm toetsenbord met meerdere bewegingsmelders geïnstalleerd door het hele huis , samen met sensoren die het centrale systeem vertellen wanneer een raam of buitendeur geopend . Duurdere systemen kan ook monitoren voor andere doeleinden dan inbraak gevaren, zoals koolmonoxidevergiftiging en overstromingen . Bewakingscamera's zijn meestal alleen in de duurste systemen .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1002082219.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.