Huis Tuin

Huis Tuin

Hoeveel kost een Home Security System Cost installeren

? Een home - beveiligingssysteem kan helpen om uw eigendom te beschermen en kan je leven redden door u te waarschuwen in geval van een inbraak of een brand . Bij het overwegen van home- beveiligingssystemen, vertrouwd te raken met uw opties , zodat je niet uiteindelijk meer moeten betalen dan nodig is . Binnen Home Security Systems

Er zijn verschillende soorten van thuis - beveiligingssystemen. Indoor beveiligingssystemen , die zijn de meest voorkomende , worden meestal geïnstalleerd in de buurt van deuren en ramen. Zij bewaken de bewegingen in de woning alsmede de opening van ramen en deuren . Deze systemen kunnen elektrisch of op batterijen en kan onder andere een draadloze videobewaking en gesloten tv-circuit surveillance ook.
Kosten

De kosten van dit soort systemen variëren van $ 100 of minder voor een doe - het-zelf -systeem , $ 800 of meer voor een geavanceerde bekabelde of draadloze bewakingssysteem . Maandelijkse controle , honoraria van een alarm monitoring bedrijf variëren van $ 30 tot $ 50 of hoger , afhankelijk van het type systeem dat je hebt en de mate van controle die u verkiest aan te kopen .
Outdoor Home Security systemen

Outdoor home-security systemen zijn ontworpen om de omtrek van uw eigendom te beschermen en op te sporen indringers voordat ze uw huis te bereiken . Deze systemen zet schijnwerpers om u te waarschuwen zodra iemand de grenzen van uw woning binnenkomt .
Kosten

Net
indoor systemen, zijn er doe- mogelijkheden voor outdoor -systemen Zo simpel schijnwerpers, meestal verbonden aan de garage , die kosten rond de $ 100 op te nemen. Afhankelijk van de grootte van uw woning , kan meer geavanceerde opties variëren van $ 150 tot $ 900 , gebaseerd op het niveau van de gewenste bewaking . Monitoring kosten zijn ongeveer hetzelfde , en de meeste home- security bedrijven bieden tarieven die zowel binnen als buiten monitoring diensten omvatten , die kan u geld besparen op de lange termijn .
Evalueren van uw Home Security Needs

bij het overwegen van het type woning - beveiligingssysteem om te kopen , rekening houden met de grootte van uw huis en /of eigendom en de soorten items die je daar op te slaan . Terwijl de kosten is een belangrijke factor , het is niet het enige wat te denken. Indringer monitoring kan enorme gemoedsrust , vooral als je moet gaan van de stad en laat uw huis en waardevolle spullen onbeheerd achter. De meeste home alarm beveiliging bedrijven bieden ook rookmelders en andere vormen van toezicht voor een extra vergoeding . Aan de andere kant , als je een klein huis en een kleine hoeveelheid van het pand , een eenvoudige doe- systeem kan de beste optie voor u zijn .

Hoe bouw inbraakalarm

Inbraakalarm kan eenvoudig of complex zijn , maar ze zijn allemaal opgebouwd rond drie basiscomponenten : een bel of alarm , een batterij aan de macht , en een drukknop . Wanneer iemand het startsein voor de schakelaar, het circuit voltooid ( of verbreekt het circuit in sommige gevallen) en het alarm afgaat . U kunt een inbraakalarm van je eigen te maken met zeer eenvoudige materialen , met behulp

Meer dan ooit