Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Home Alarm Systems >> Content

Hoe een Alarm batterij te vervangen

Huis alarmen , waaronder rookmelders , koolmonoxidemelders en inbraakalarm, voeg een gevoel van veiligheid aan uw huis. Echter, al deze nuttige security tools zijn alleen effectief als je de batterijen fris en functioneel .
Idealiter batterijen in uw huis alarm moet tweemaal per jaar worden gewijzigd. Veel mensen veranderen de batterijen wanneer de klokken naar voren zijn ingesteld in het voorjaar en weer in de herfst , met behulp van de reguliere evenement als een makkelijke manier om deze belangrijke onderhoudstaak onthouden . Het alarm zal piepen om u te laten weten wanneer de batterij bijna leeg is , maar het is beter om de batterijen vers te houden en ze te veranderen voordat ze zijn laag genoeg tot verrekening van de kennisgeving . Maakt niet uit wanneer u besluit om de batterijen te vervangen , moet u deze regelmatig te doen om safety.Things van uw gezin te garanderen Je
Passende nieuwe batterij of accu
instructies nodig voor de accu
schroevendraaier veranderen , indien nodig
Een handdoek of deken om het alarm
Toon meer instructies dempen
1

Bepaal het type batterij . Om de batterij te vervangen , moet u er zeker van dat u de juiste soort vervangende batterij . De meeste rookmelders gebruiken 9 - volt batterijen , en koolmonoxidemelders neiging tot vier AA-batterijen gebruiken . Een alarm kan een gespecialiseerde batterij die je moet kopen bij de fabrikant of het alarm onderhoud bedrijf te gebruiken . In sommige gevallen kun je zelfs moet laten het alarm bedrijf doet regelmatig batterij wijzigingen op uw beveiligingssysteem , in dat geval moet u uw agenda markeren om te onthouden om ze te bellen binnen de aanbevolen tijdsbestek. Als je niet weet wat voor soort batterij van uw alarm neemt , opent u het alarm naar binnen te kijken . In sommige gevallen kan een schroevendraaier nodig voor deze stap .
2

Reinig de binnenkant van het alarm . Dit is vooral toepasbaar voor rookmelders . In een rookmelder , kan stof of vuil het alarm zweven door de sensor , waardoor het af te gaan . Een snelle stofvorming naar het inwendige van het alarm kan dit te voorkomen . Eventuele corrosie heeft gelekt in de binnenkant van het alarm van de oude batterijen , grondig schoon te maken . Als corrosie is bijzonder alomtegenwoordig , is het misschien tijd om een ​​nieuw alarm te kopen.

Plaats 3 de batterij volgens de instructies . Alarmen komen met educatieve folders die aanwijzingen voor het veranderen van de batterijen zorgen . Als u twijfelt over welke richting de batterijen in moeten gaan , raadpleeg dan de schema's in de instructies. De meeste alarmen zal een grafiek op het batterijcompartiment zelf zien welke richting de plus-en minpolen van de batterijen moeten liggen bieden . Plaats de batterijen en vervang de batterij deksel .
4

Test het alarm. Voordat zij de taak voltooid is, controleert u of het alarm werkt . De meeste home alarmen hebben een testknop die , wanneer ingedrukt , zal het alarm afgaan voor een korte tijd . Wilt u misschien het alarm met een handdoek te dempen op dit punt , zodat het harde geluid van het alarm is minder storend . Zodra u het alarm hebt getest en zijn ervan overtuigd dat het werkt met de nieuwe batterijen , wordt uw klus te klaren .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1002082183.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.