Huis Tuin

Huis Tuin

Wat Componets worden gebruikt in Alarmsystemen

? Alarmsystemen beschermen woningen en bedrijven tegen indringers . Hoewel geen enkel systeem zal voorkomen dat een misdaad te voorkomen , een alarm systeem biedt kennisgeving aan de huiseigenaar ( en het beveiligingsbedrijf als het alarm wordt bewaakt ) , zodat passende maatregelen kunnen worden genomen ( zoals de politie te bellen ) . Zoals de naam al impliceert, is een alarmsysteem bestaat uit verschillende componenten die samenwerken om het beveiligen van een huis of bedrijf . Master Control Panel

De master controle paneel is het brein van het alarmsysteem . Hier , het alarmsysteem technicus programma elk alarm sensor en code die wordt gebruikt in het systeem . Wanneer een sensor wordt geactiveerd , de master control panel interpreteert dat signaal en doorstuurt naar een meldkamer en /of gaat het alarm af . Typisch, het master controle paneel bevindt zich in een kast of kruipruimte .
Toetsenbord

Het toetsenbord is misschien wel het meest zichtbare onderdeel van het alarmsysteem . Het bevindt zich meestal op een muur bij een voordeur of in een grote slaapkamer . Het toetsenbord heeft meestal 10 cijfertoetsen en een aantal " functie " knoppen . Hier , de eigenaar sleutels in een alarmcode om en uitschakelen van het systeem . Functietoetsen bevatten opties zoals " Panic " ( die automatisch waarschuwt de politie of medische hulpdiensten om het pand te worden verzonden) en "Stay " ( een instelling die typisch armen buitendeuren maar laat bewegingsmelders inactief omdat mensen " verblijven " op het terrein maar wil de site beveiligd ) .
deur en raam sensoren

deur en raam sensoren activeren wanneer de deur of raam wordt geopend . Typisch , gebruikt het systeem een schakelaar en een magneet parallel met elkaar op de deurstijl of ruit . Wanneer de deur of raam wordt geopend , de schakelaar erkent dat de magneet niet meer op zijn plaats en stuurt een signaal naar het master controle paneel om een ​​alarm klinken . Deze zijn meestal geïnstalleerd op alle buitendeuren en ramen op de eerste verdieping .
Motion Sensors

Motion sensors worden geactiveerd wanneer beweging plaatsvindt in een aangewezen gebied . Ze worden meestal geïnstalleerd in de bovenste hoek van een kamer en zijn gericht op de plaatsen ( zoals de onder-of bovenkant van een trappenhuis ) . Wanneer beweging is binnen het bereik van de sensor , wordt een signaal naar de master controle paneel gestuurd om het alarm af .

Hoe een AFP - 200 Brandalarm Problemen

De AFP - 200 is een lijn van brandmeldcentrales vervaardigd door Notifier Fire Systems . De AFP - 200 wordt verkocht als een kleine , zuinige alarmcentrale met functies die vergelijkbaar zijn met grotere, duurdere brandmeldcentrales . Net als de meeste elektrische apparatuur , de AFP - 200 is gevoelig voor storingen en fouten , maar deze storingen in de communicatie kunnen meestal eenvoudig en sne

Meer dan ooit