Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe gebruik ADT Security Systems

Het hebben van een ADT alarmsysteem in uw huis kan u helpen vertrouwen over uw veiligheid in huis en de veiligheid van uw dierbaren voelen . Als uw huis heeft een alarmsysteem , kan het ook u in aanmerking voor een verlaging van de premies die u betaalt voor huiseigenaren verzekering . Bediening van de ADT alarmsysteem kan complex zijn , afhankelijk van het soort alarm systeem je hebt. Echter, er zijn een paar basisprincipes die van toepassing zijn ongeacht alarm model.Things Je
Master code
persoonlijke identificatiecode ( PIC )
Toon meer instructies nodig
1

Neem een ADT Home Security Consultant bij (877) 291-3604 te abonneren op de ADT huis monitoring service . Je wordt beoordeeld een eenmalige installatie kosten in aanvulling op de terugkerende maandelijkse vergoeding . Het bedrag van de kosten kunnen variëren, afhankelijk van uw locatie en de exacte controle pakket dat u zich abonneren op .

Wacht 2 voor een ADT technicus bij u thuis te bezoeken om de ADT huis monitoring systeem te installeren. Tijdens de installatie wordt u toegewezen aan een PIC ( persoonlijke identificatiecode ) en een " Master Code . "

Afzien
3 van het geven van uw uw " Master Code " anderen . De master code is de code die u , als eigenaar , gebruiken om toegang te beheerrechten van het beveiligingssysteem. Als u codes voor andere personen in uw huis of bedrijf toe te wijzen , kunt u het opzetten van "User " codes . De methode voor het opzetten van de gebruiker codes zullen verschillen per monitoringsysteem . Raadpleeg de handleiding van uw gebruiker om stap -voor-stap instructies over het instellen van gebruikerscodes .
4

Activeer uw ADT huis monitoring systeem wanneer u het verlaten van uw huis onbewoond. Om dit te doen , hoeft u alleen maar uw meester code of sub -code . Druk op de " weg" knop . Krijgt u 0 tot 99 seconden hebben , afhankelijk van uw alarminstellingen om eruit te komen van het huis of kantoor nadat het alarm is ingeschakeld.
5

Voer uw meester code /gebruiker code om het alarm uit te schakelen . U kunt het alarm uit te schakelen als je voelt dat je niet van plan om het te maken van uw huis binnen 0-99 seconden van het alarm te activeren . Ook wanneer u uw woning te betreden en het alarm is geactiveerd, moet u 0 tot 99 seconden om het alarm uit te schakelen voordat het afgaat .
6

Actieve uw ADT huis monitoring systeem voordat je naar bed gaat nacht of een andere tijd u wilt extra beveiliging terwijl u in het huis . Om het alarm te activeren terwijl u thuis bent , moet u eerst zorgen dat alle ramen en deuren van het huis zijn veilig. Voer uw meester code /gebruikerscode en druk op de "Stay " knop .

Wacht
7 voor het ADT meldkamer contact met u opnemen als u per ongeluk het alarm afgaan . De meldkamer vertegenwoordiger zal contact met u opnemen op het nummer dat ze hebben op de plaat voor je. U moet de ADT vertegenwoordiger voorzien van uw PIC te laten de rep weten dat alles in orde is . Als je niet kan zorgen voor de vertegenwoordiger met de juiste PIC , zal hij de rechtshandhaving verzending naar uw huis /kantoor om het pand te onderzoeken .

Veranderende codes op een GE Concord

Voor welke reden dan ook , je hebt besloten om de code op uw GE Concord alarmsysteem veranderen . Je kon de customer support lijn van het bedrijf dat het systeem geïnstalleerd en controleert noemen , omdat ze doorgaans kunt u door dit proces. Echter , het wijzigen van de code is vrij eenvoudig , zolang je de juiste knoppen te duwen . Het veranderen van de Master Code De Concords mastercode is wa

Meer dan ooit