Huis Tuin

Huis Tuin

Kan ik de Brinks Systeem zonder service

? Met de aankoop van ADT van Brinks , nu genoemd Broadview , in 2010 , een groot percentage van de woningen die een beveiligingssysteem , worden met behulp van ADT voor hun binnenlandse veiligheid monitoring. Deze systemen worden gekocht met een contract voor monitoring service en geïnstalleerd door ADT of Brinks personeel. Met ingang van 2009 , 32,1 miljoen mensen hebben hun huizen gevolgd voor veiligheids redenen, volgens de Electronic Security Association . Soorten Systems

De standaard Brinks beveiligingssysteem is hard wired . Het heeft een centraal gelegen beveiligingspaneel die verbinding sensoren deuren en ramen en in sommige gevallen , brandmelders . Brinks biedt ook een draadloos systeem dat zorgt voor een eenvoudigere installatie en meer uitgebreide monitoring . Ook aangeboden is een online monitoring systeem waarmee u uw huis beveiligingsstatus via een beveiligde webpagina bekijkt .
Monitoring

Alle Brinks home security systemen worden geleverd met een controle service. Een huis telefoonlijn is nodig om de dienstverlening te toetsen . Als een alarm wordt geactiveerd , wordt het signaal via de telefoonlijn verzonden naar de meldkamer . Als een telefoon systeem niet is aangesloten , zal het beveiligingssysteem niet worden gecontroleerd en zal niet in staat zijn om de autoriteiten te waarschuwen als er een noodsituatie .
Als dienst wordt geblokkeerd

Als de meldkamer wordt afgesneden , zal het Brinks systeem nog steeds piepen als een deur of raam open staat . U zult ook nog steeds in staat zijn om het alarm in te stellen , en het alarm gaat af , maar geen signaal naar de meldkamer worden gestuurd . U zult ook niet meer in staat zijn om toegang tot uw online monitoring service.

Hoe een Laser inbraakalarm Zorg

Hoewel het heeft meer high - tech componenten dan een traditionele alarmsysteem, een laser inbraakalarm gebruikt nog steeds dezelfde drie basiselementen : een sirene , een trekker en een stroombron. In het geval van een laser alarm , de trigger is een lichtstraal , die wordt ingeschakeld als er iets kruist het en zet de sirene . U kunt een laser inbraakalarm van je eigen te maken met behulp van ee

Meer dan ooit