Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe Voorbij een bewegingsmelder om aan de slag

Het gebeurt vaker dan je denkt - je wandelt in je huis en beseffen dat je het beveiligingssysteem hebt ingesteld . Je wilt niet tot verrekening van uw alarm, wakker je familie en gevraagd een oproep van de politie . Deze bewegingsmelders zijn ontworpen onverslaanbaar te zijn , ware het niet voor een voordeel : Je weet waar ze zijn. Het is ook een goed idee om uw bewegingsmelders te testen , zodat u bekend bent met de blinde vlekken en hoe ze werken zijn . Instructies
1

Sta stil . Op het moment dat je je realiseert dat je nodig hebt om voorbij een bewegingsdetector , stoppen waar je bent en krijgen je te oriënteren . Kopen van 2

lokaliseren waar de bewegingsmelders zijn . Houd er rekening mee dat sommige detectoren tegenover elkaar geplaatst kunnen worden om volledig te dekken een gebied of een hal . Ze worden meestal gemonteerd in de hoge hoeken van de kamers , wijzend in de richting van deuren en ramen .

Keer
3 je stappen achteruit , naar aanleiding van de exacte manier waarop je kwam . Als u nodig hebt om een nieuwe route te nemen , te identificeren alle zichtbare detectoren voordat u verder gaat .

Blijf
4 dicht bij de muren waarop de detectoren worden geplaatst . De meeste detectoren hebben blinde vlekken direct onder , zodat de muur waarop ze gemonteerd is vrijwel onzichtbaar voor hen.
5

langzaam en laag blijven langs die muur. Hoe lager je bent, hoe meer buiten bereik je uit het gezichtsveld van de bewegingsmelder . Kijk voor andere bewegingsmelders die kunnen worden geconfronteerd in de tegenovergestelde richting .
6

Crawl over open ruimtes . Sommige bewegingsmelders zijn ontworpen met speciale " huisdier steegjes , " waardoor er ruimte voor kleinere viervoeters om veilig onder de lijn van het zicht passeren . Probeer om lager dan de gemiddelde grootte hond blijven .
7

de gezichten van de bewegingsmelders Dek af met een stuk papier of karton . Dit is geen waterdichte methode - het is gewoon een laatste redmiddel . Zeer langzaam de obstructie in de voorkant van de sensor van de detector en zet het voorzichtig .

Hoe maak je een DSC alarm programma

Een DSC SGDV1660LC Intrusion alarmsystemen is ontworpen om een ​​woning tegen inbraak te beschermen door de waarschuwing van de binnenkant toe als iemand inbreekt in De detectie sensoren werken in combinatie met het bedieningspaneel om te monitoren en te reageren op outdoor stimulus. Programmeren van de DSC inbraakdetectiesystemen , nadat het is geïnstalleerd , is nodig als de sensoren optimaal fu

Meer dan ooit