Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe verander ik een back-up batterij in een Ademco Vista 20P Alarmsysteem

? Een Ademco Vista alarmsysteem kan helpen bij uw familie en eigendom te beschermen tegen ongewenste indringers . De Vista panel ontvangt meestal zijn kracht uit een transformator aangesloten op een gemeenschappelijk stopcontact . Echter , in het geval van een stroomstoring , het paneel Vista heeft een oplaadbare batterij om het systeem draaiende te houden en uw huis beschermd . Van tijd tot tijd zal de accu worden vervangen door een andere van dezelfde spanning en stroomsterkte . Wat je
oplaadbare batterij
Toon meer instructies nodig
1

Open de doos alarm - paneel , met behulp van de meegeleverde sleutel indien nodig.
2

Schuif de schakelaar op de alarmcentrale om de positie "Uit" .

Trek
3 de rode positieve ( + ) draad van de pluspool van de accu . Trek de zwarte negatieve ( - ) draad van de minpool van de accu . Verwijder de oude batterij uit de doos paneel en weggooien of recycleren in overeenstemming met de plaatselijke richtlijnen .
4

Stel de nieuwe oplaadbare batterij in de schakelkast . Sluit de zwarte draad aan de negatieve pool van de accu . Verbind de rode draad met de positieve pool van de accu . Schuif beide connectors stevig op de accupolen.
5

Schuif de schakelaar op het paneel om de " On" positie . Test het paneel en de batterij volgens de instructies van de fabrikant . Controleer alle aansluitingen als er problemen zijn gedetecteerd .

Liftmaster Keypad Instructies

Liftmaster , een divisie van de Chamberlain Group , Inc , begon met de productie garagedeuropeners , maar is sindsdien toegevoegd talrijke Access Control aan zijn lijn van het aanbod . Toegangscontrole apparaten zijn voorzien van een toetsenbord en zijn bedoeld om de toegang tot gated communities en individuele woningen, kantoren en voorzieningen te beperken. Deze producten werken door directe v

Meer dan ooit