Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een draadloos systeem toevoegen aan een bedraad alarmsysteem

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een commerciële alarm beveiligingssysteem . Immers , kunt u ervoor zorgen dat het veiligheidssysteem professioneel opgezet met state of the art veiligheidsvoorzieningen en dat elke trekker van het alarm waarschuwt de politie en hulpdiensten. Echter , zou de maandelijkse betaling plannen de hoeveelheid thuisdefensie u wilt beperken om goed te slapen 's nachts . Een oplossing hiervoor is om een aangepaste draadloze beveiliging systeem te combineren met een bestaand bedraad alarmsysteem . Het kan vrij snel worden gedaan en hoeft niet aan een arm en een leg.Things je nodig hebt
Draadloze ontvanger
draadloze bewegingsmelders
Draadloze sensoren
Toon meer instructies kosten

1

Koop een draadloze ontvanger voor hard-wired alarmsysteem bedieningspanelen . Deze draadloze ontvanger maakt het mogelijk voor uw bekabelde alarminstallatie aan draadloze componenten bevatten . Kopen van 2

Monteer de draadloze ontvanger naast de commerciële alarmsysteem bedieningspaneel met behulp van de schroeven die bij het. Gebruik de handleiding om u te vertellen hoe de draden van de draadloze ontvanger aan te sluiten op de alarmcentrale .

Beslis 3 hoeveel bewegingsmelders , deur en raam sensoren die u nodig heeft voor de huis . De meeste draadloze ontvangers kunnen oplopen tot 10 of 12 . Idealiter zou elk raam en buiten de ingang bestaan ​​van deze apparaten om extra bescherming toe te voegen aan uw huishouden .
4

Installeer de draadloze zender ID-nummer voor elke draadloze beveiliging apparaat naar de ontvanger. Zodra dit is gedaan, zal de draadloze ontvanger in staat zijn om de status van elke draadloze beveiliging apparaat. Bijvoorbeeld , zal het u waarschuwen als een batterij bijna leeg is , of als een van de sensoren niet goed werkt .
5

Label elke draadloze beveiliging apparaat op uw sensor. Dit zal helpen weet je de locatie van elk apparaat in het geval u een batterij te controleren of als beweging werd gedetecteerd in een specifieke locatie .
6

Test dit systeem en zorg ervoor dat elke draadloze sensor en bewegingsmelder goed werkt. Het belangrijkste is , testen om ervoor te zorgen dat de bekabelde alarm security systeem werkt in combinatie met de draadloze componenten . Politie en medische diensten moeten nu in staat zijn om te worden gewaarschuwd als een van de draadloze beveiliging apparaten zijn geactiveerd .

De beste doe- alarmsysteem Producten

Huiseigenaren kunnen eenvoudig alarm security producten te installeren . Door de juiste zelfinstallerend alarmsystemen met intuïtieve programmering ondersteund door gesproken aanwijzingen , afscheid te nemen van dure betaalde alarm bedrijven en monitoring rekening contracten , terwijl het beschermen van familie en bezittingen tegen indringers . Frank Vander Wiede van Security Alarm Info zegt dat h

Meer dan ooit