Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Home Alarm Systems >> Content

Hoe kan ik een bewegingsmelder Light Plaats

Een bewegingsmelder licht heeft het vermogen van zelf aan te schakelen wanneer er beweging wordt gedetecteerd binnen haar gezichtsveld . U kunt een motie licht detector die waren verwijderd uit de ligging op een veranda of boven een garage als gevolg van renovatie of reparatie opnieuw installeren . De procedure is eenvoudig , omdat de bedrading nodig is, is al prepared.Things je nodig hebt
Ladder
kruiskopschroevendraaier
Ruler
Wire strippers
tabs Schroef
Elektrische tape
waterdichte pakking dekken
Metalen schroeven
Bulb
Toon meer instructies
1

Ga naar de zekeringkast en verwijder de zekering of reis de stroomonderbreker voor de elektrische lijn die stroom levert om de bedrading waar de bewegingsmelder licht was eerder gevestigd . Plaats een ladder tegen de muur van de garage , als de bewegingsmelder licht werd geïnstalleerd eerder boven de garagedeur .

Verwijder 2 de schroeven uit de afdekplaat dat is voor de elektrische aansluitdoos in de muur met een kruiskopschroevendraaier . Plaats de afdekplaat opzij . Verwijder alle stroken van elektrische tape die voor de blootgestelde uiteinden van de draden in de elektrische aansluitkast .

Strip 3 een extra 1/2 inch van de isolatie van de uiteinden van de draden die aan de achterzijde van de bewegingsmelder licht met een draad strippers .
4

Draai het blootgestelde uiteinde van de rode draad die aan de bewegingsmelder licht rond de zwarte draad is bevestigd dat ook is aangesloten op de licht. Draai beide draden rond het blootliggende uiteinde van de zwarte draad die in de elektrische aansluitdoos . Draai een tab schroef op de uiteinden van deze draden met de klok mee .
5

Draai het blootgestelde uiteinde van de witte draad die aan het licht is bevestigd rond de witte draad die in de elektrische aansluitkast . Draai een tab schroef op de uiteinden van deze draden met de klok mee .
6

Draai het einde van de kale koperdraad dat aan het licht is bevestigd rond de kale koperdraad die in de elektrische kruising doos . Wikkel stroken elektrische tape rond de uiteinden van de twee draden te isoleren van de andere bedrading .
7

Duw de bedrading in de elektrische aansluitdoos . Plaats de waterdichte pakking cover die wordt geleverd met de bewegingsmelder licht op de elektrische aansluitkast . Plaats de afdekplaat terug en vastschroeven . Plaats de achterkant van de bewegingsmelder licht tegen de afdekplaat . Schroef metalen schroeven door de bewegingsmelder licht en in de afdekplaat . Steek een gloeilamp in de fitting van de bewegingsmelder licht. Terug macht aan de elektrische leiding .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1002081960.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.