Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Garage Door Veiligheid Magneetcontacten Installeer

Een garagedeur is waarschijnlijk een doelwit voor een inbreker om een ​​ongewenste binnenkomst in uw woning te maken. Om een home security systeem aan te sluiten op de garagedeur , gebruik veiligheid magnetische contacten om een ​​waarschuwing te geven als de deur wordt geopend . Installatie van de beveiligingsupdates magnetische contacten is een eenvoudige procedure en zal de deur niet beschadigen , noch afbreuk doen aan de mogelijkheid van een automatische deuropener . Slechts een paar gemeenschappelijke huishouding tools zijn necessary.Things je nodig hebt
" L magneet ' bracket
Hout blok
Houtschroeven
kruiskopschroevendraaier
Magneetcontact switch plaat
Bonding lijm
Siliconenkit buis
Toon meer instructies
1

Open de garagedeur en wig een houten blok eronder om het open te houden . Zet de "L" beugel tegen de binnenzijde van de bodem van de garagedeur , zodat de bijgevoegde magneet naar beneden is gericht . Schroef de beugel aan de deur met houten schroeven met een kruiskopschroevendraaier .

Plaats Pagina 2 het magneetcontact schakelaar plaat op de vloer , direct onder de magneet . Verwijder het houten blok en sluit voorzichtig de garagedeur te zorgen voor de twee zal contact te maken . Til de garage deur en plaats de houten blok terug over de bodem om de deur open te houden .
3

Teken een lijn tegen de ene kant van het magneetcontact schakelaar plaat met een potlood . Til de plaat op. Veeg de ruimte onder het bord met een papieren handdoek om los vuil en andere verontreinigingen te verwijderen . Breng lijm op de onderkant van de plaat . Plaats de plaat terug op de vloer , onder de magneet , zodat het samenvalt met het potlood merk eerder gemaakt .
4

Druk op de plaat . Laat de plaat na een minuut is verstreken , zodat de hechting lijm greep kan nemen .
5

Voer de metaal beklede kabel aangesloten op het magneetcontact schakelaar plaat over de lengte van de vloer onder de garagedeur . Bevestig de kabel aan de vloer met siliconenkit geperst uit een siliconenkit buis. De blootliggende draden aan het einde van de kabel kan nu worden aangesloten op een bekabeld beveiligingssysteem .

Hoe de toegangscode in een Nutech alarmsysteem wijzigen

NuTech is een inbraak , brand en het alarmsysteem fabrikant gevestigd in Maitland , Florida . Het bedrijf maakt een reeks van binnenlandse veiligheid systemen om uw huis en de inhoud te beschermen tegen indringers . Wilt u misschien uw NuTech huis alarm toegangscode veranderen als u vermoedt dat uw code bekend zou worden door mensen buiten je familie . Het veranderen van de code op uw NuTech alarm

Meer dan ooit