Huis Tuin

Huis Tuin

Liftmaster Keypad Instructies

Liftmaster , een divisie van de Chamberlain Group , Inc , begon met de productie garagedeuropeners , maar is sindsdien toegevoegd talrijke " Access Control " aan zijn lijn van het aanbod . Toegangscontrole apparaten zijn voorzien van een toetsenbord en zijn bedoeld om de toegang tot gated communities en individuele woningen, kantoren en voorzieningen te beperken. Deze producten werken door directe verbinding , telefoon of afstandsbediening , en als zodanig , vereisen verschillende operationele processen . Een van de meest voorkomende producten is de Liftmaster Minikey toetsenbord systeem voor deur-en gated ingang controle , wat vooral eenvoudig in te stellen . Instructies
1

Stel de hoeveelheid tijd die de poort of de vergrendeling relais open blijven door het invoeren van " 1 " plus het aantal seconden dat u wilt dat de deur of poort open blijft . Volg deze door de toets " # " . De standaardinstelling is 10 seconden .

Enter 2 " 8" plus het aantal cijfers dat u wilt gebruiken in uw toegangscode , gevolgd door de toets "#" , om het aantal cijfers in de codes . Bijvoorbeeld , het invoeren van " 8 " en vervolgens " 5 , " en de toets "# " , stelt het aantal cijfers in de toegangscodes om vijf uur.
3

Stel in hoeveel onjuiste toegangscodes kan in een periode van drie minuten geprobeerd worden door het invoeren van " 3 " plus het aantal onjuiste pogingen om toe te staan, gevolgd door de toets "#" .
4

Voer het initiële wachtwoord of het wachtwoord wijzigen door het invoeren van " 9" plus een zes -cijferige wachtwoord van uw keuze , gevolgd door de toets "# " . Het toetsenbord piept twee keer als uw wachtwoord wordt geaccepteerd .
5

Druk op " 5 " op het toetsenbord , gevolgd door de toegangscode en sleutel "#" , kunt u tot 500 verschillende toegangscodes .

6

elke toegangscode wissen door " 6 " plus de toegangscode die u wilt verwijderen , gevolgd door de toets "# " . Verwijder alle toegangscodes door " 6 ", " 101010 ", dan is de " # -toets " .

Hoe installeer ik een Dimango Model # HS43XXD Indoor bewegingsmelder

? Dimango is een verkoper van de Carlon model HS43 serie draadloze bewegingsmelders . U kunt deze detectoren in elke kamer in uw huis of kantoor en activeer ze met behulp van een afstandsbediening. Gebruik ze als ofwel een passief alarmsysteem of een zoemer om u te waarschuwen wanneer iemand binnenkomt of verlaat uw vestiging . Omdat draadloze betekent dat er geen noodzaak om een ​​professionele a

Meer dan ooit