Huis Tuin

Huis Tuin

Soorten Inbraak Alarm

Veel bedrijven en huiseigenaren beschermen hun eigenschappen met inbraakalarm. Een alarmsysteem bestaat uit een hoofd- controle-eenheid , een sirene of een sirene en een detectie-apparaat . Het paneel functies beheersing als het elektronisch brein van het alarmsysteem . Het ontvangt signalen van detectieapparatuur en bepaalt wat de volgende cursus van actie is na verwerking van de informatie . Thuis inbraak alarmen in principe vallen in drie categorieën : draadloze , bedrade en self-contained . Er zijn veel verschillende soorten alarmen binnen deze categorieën . Sirene Sirene

Sommige alarmen hebben een sirene die iedereen in de buurt kan waarschuwen dat een sensor aangesloten op het alarm is uitgeschakeld. Sirenes kunnen hebben knipperende stroboscoop verlichting ook. Deze alarmen worden meestal geïnstalleerd in het zicht aan een inbreker af te schrikken. Deze alarmen worden meestal geïnstalleerd buiten bereik - . Ten minste 12 meter hoog
PIR- sensoren

Een PIR of passieve infrarood apparaat is een van de meest voorkomende manieren gebruikt voor het detecteren van beweging. Dit type inrichting kan snelle veranderingen in temperatuur te detecteren door het bewaken van energie in de vorm van warmte of infraroodstraling . Alle levende wezens afgeven infrarode energie . Deze apparaten kunnen niet geleidelijke veranderingen te detecteren in energie .
Magnetische schakelaars

Magnetische schakelaars zijn ideaal voor het beschermen van deuren en ramen. Deze apparaten zijn minder duur dan andere alternatieven en zijn relatief eenvoudig te installeren . De magnetische schakelaars bevatten twee delen , een schakelaar en een magneet . De schakelaar bestaat uit een geladen contact dat sluit en voert een elektrisch circuit wanneer de magneet wordt toegepast op het contact . De magneet is nauwe contacten wanneer het venster gesloten is, waardoor het elektrische circuit voltooid. Wanneer de deur of raam wordt geopend , het circuit is gebroken, die een signaal stuurt naar de regeleenheid .
Ultrasone detectoren

Ultrasone detectors maken gebruik van hoge - frequentie geluidsgolven beweging volgen . De geluidsgolven weerkaatsen verschillende voorwerpen in de kamer totdat de frequentie wordt gestabiliseerd . Een inbreker breekt in de geluidsgolven onderbroken en gaat het alarm af te gaan .
Magnetron detectoren

Magnetron detectoren werken als ultrasone detectoren maar gebruik hoogfrequente radiogolven plaats van geluidsgolven . Deze alarmen kunnen doordringen door muren en bewaken de nabijgelegen gebieden , in tegenstelling tot ultrasone apparaten .
Overwegingen

Sommige inbraakalarm zijn stil en anderen zijn hoorbaar . Het stil alarm zal een signaal naar een andere locatie , zoals een veiligheidscentrum , te monitoren dat er een verstoring van het alarm is geweest waarschuwen . Het geluidsalarm een waarschuwing af om personen in de buurt die er een inbraak is geweest. Veel hoorbare alarmen ook contact opnemen met een meldkamer .

Soorten Alarm Signalen

Een alarmsignaal is de component in een alarmsysteem dat aangeeft voor buitenstaanders , zoals werknemers in een controlecentrum , dat een inbraak of noodsituatie zich voordoet. Zonder dit signaal , de sensoren in uw alarmsysteem kon nog effectief een probleem ontdekt , maar niemand zou de informatie te ontvangen. Audible Alleen Audible of toeters alleen alarmsignalen te communiceren met de bu

Meer dan ooit