Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Stock Alarmreset

Alarm systemen worden gemaakt door een aantal verschillende fabrikanten , maar alle delen gemeenschappelijke procedures als het gaat om inschakelen en uitschakelen . Bijvoorbeeld een "stock " alarmsysteem - - werk aan de instellingen , sensor aansluitingen en stroom die door het alarm van een alarm dat defect is en niet over een identificatielabel resetten. Geen elektrische of mechanische vaardigheden nodig zijn , en je hebt geen gespecialiseerde tools.Things je nodig hebt
Phillips of schroevendraaier juwelier
Toon meer instructies
Configuratiescherm Instellingen

1

Voer het bedieningspaneel wachtwoord in het fysieke toetsenbord aangesloten op het bedieningspaneel of op het virtuele toetsenbord op het LCD- scherm van het bedieningspaneel , afhankelijk van het invoerapparaat het alarm heeft . kopen van 2

Navigeer naar de "Reset" of menu-instelling " Standaardinstellingen" . De werkelijke naam kan variëren als gevolg van verschillen in de fabrikanten .
3

Activeer de menu-instelling om het alarm in "Reset" te zetten. Voer het standaard wachtwoord om het systeem te wapenen , zodat het weer functioneert .
Bedrading van de sensoren
4

Voer het wachtwoord op het toetsenbord aangesloten op schakelkast van het alarm te ontwapenen het systeem . Als er een virtueel toetsenbord op het LCD-scherm van het bedieningspaneel , gebruik deze plaats .
5

Verwijder de schroeven van de afdekplaat op het bedieningspaneel , met behulp van de Phillips- schroevendraaier of een schroevendraaier een juwelier . Trek de kap eraf.
6

Gebruik de schroevendraaier om de schroeven op de afdekplaten in het regelpaneel dat de sensor draden rond zijn verpakt . Haal de sensor draden van de schroeven .
7

Schud een blikje elektrische smerende spray voor vijf seconden . Spuit een twee - tweede uitbarsting op elk van de schroeven .
8

Draai de draden terug rond de schroeven en draai de schroeven vast . Sluit de afdekplaat en voer het wachtwoord in om het alarm in te schakelen.
Scherpe het Electric Power
9

Schakel het alarmsysteem door het invoeren van het wachtwoord op het toetsenbord aangesloten op de bedieningspaneel of in een wandplaat .
10

Flip de stroomonderbreker in de meterkast of het bedieningspaneel met stroom levert .
11

Open de klep van het bedieningspaneel . Als schroeven houden het deksel op , verwijder de schroeven met de schroevendraaier . Draai de twee schroeven aan de batterij back-up in het regelpaneel .
12

Draai het draden of trek de draad lood doppen van de accu , afhankelijk van het merk van het bedieningspaneel. Laat vijf minuten verstrijken voordat het opnieuw aanzetten van de draden aan de batterij . Sluit de klep van het bedieningspaneel en bevestig de schroeven , indien van toepassing .
13

Voer het wachtwoord in het toetsenbord om het systeem in te schakelen , nu is dat is gereset . Herstel elektrische stroom op de zekeringkast .

Liftmaster Keypad Instructies

Liftmaster , een divisie van de Chamberlain Group , Inc , begon met de productie garagedeuropeners , maar is sindsdien toegevoegd talrijke Access Control aan zijn lijn van het aanbod . Toegangscontrole apparaten zijn voorzien van een toetsenbord en zijn bedoeld om de toegang tot gated communities en individuele woningen, kantoren en voorzieningen te beperken. Deze producten werken door directe v

Meer dan ooit